Heier på mamma

– Han er så kjekk. Jeg tør ikke å si mer

Bianca Ingrosso letter på sløret om mamma Pernilla Wahlgrens nye kjæreste.

LETTER PÅ SLØRET: Bianca Ingrosso heier på mamma Pernilla Wahlgren, og røper hva hun mener om mammas nye kjæreste. FOTO: @biancaingrosso/istagram skjermdum
LETTER PÅ SLØRET: Bianca Ingrosso heier på mamma Pernilla Wahlgren, og røper hva hun mener om mammas nye kjæreste. FOTO: @biancaingrosso/istagram skjermdum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso er ikke redd for å snakke fra levra, ei heller når det kommer til kjærlighetslivet, det være seg sitt eget eller mamma Pernillas.

I serien «Wahlgrens Värld» på TV har vi blitt kjent med den energiske familien Wahlgren/Ingrosso, og mor og datter Bianca og Pernilla, er sjelden redd for å si hva de tenker.

De to har et nært forhold og Bianca beskriver den sprudlende moren som sin beste venn:

Også som influenser, blogger og podkaster har Bianca skapt overskrifter. Blant annet har hun kommet med freske uttalelser om både onani og sitt eget sexliv, og har også vært åpen om tunge perioder.

Gift med danser

Mamma Pernilla ble kjent på 80-tallet, som sanger og danser, og har medvirket i MGP, eller «Mello», som svenskene kaller Eurovision Song Contest.

FOLKEKJÆR: Pernilla Wahlgren deltok i den svenske MGP-finalen i 2013 i Globen. FOTO: NTB S
FOLKEKJÆR: Pernilla Wahlgren deltok i den svenske MGP-finalen i 2013 i Globen. FOTO: NTB S Vis mer

Hun var i sin tid gift med danseren Emilio Ingrosso, og paret fikk barna Bianca, Benjamin og Oliver. Benjamin har satset på sang som sin mamma, og har gjort det godt i den internasjonale ESC-finalen.

SÅ GLAD: ... ble Benjamin Ingrosso da han vant svenske Grad Prix i 2018, og fikk representere Sverige i Lisboa. FOTO: NTB
SÅ GLAD: ... ble Benjamin Ingrosso da han vant svenske Grad Prix i 2018, og fikk representere Sverige i Lisboa. FOTO: NTB Vis mer

En mann for Pernilla?

Pernilla skal ha vært singel i en ti års tid, og i noen av episodene av «Wahlgrens Värld» har vi kunnet følge henne på date, blant annet med en mann hun møtte på nett.

PERNILLA PÅ GRENSEN: I 2019 deltok Pernilla Wahlgren i TV2-programmet «Allsang på Grensen» og hun er en populær artist i både Sverige og Norge. FOTO: NTB
PERNILLA PÅ GRENSEN: I 2019 deltok Pernilla Wahlgren i TV2-programmet «Allsang på Grensen» og hun er en populær artist i både Sverige og Norge. FOTO: NTB Vis mer

Datingen har imidlertid ikke ført til langvarige forhold, og Pernilla har sagt at hun ikke lenger er på leting etter en mann. I svenske «Framgångspodden» sa hun blant annet:

– Till slutt følte jeg bare: «Nei, jeg har ikke behov. Jeg lengter ikke etter å treffe noen. Det kommer bare til å føles rart. Neeei, jeg skal ikke ha noen mann her hjemme». Helt frem til jeg en dag tenkte: Kanskje jeg rett og slett bare må tørre? Det er jeg glad for. Jeg aner ikke hvor det kommer til å ende, men jeg er glad jeg turte å kaste meg ut i det.

Hemmelig flamme

Og nå kan det synes som det har båret frukter å hive seg på dypt vann. I et nytt innlegg på Instagram deler nemlig Pernilla et bilde av sin nye flamme. Mannen er hyllet i et slags hemmelighetens slør, men man kan se såpass at hennes nye kjærlighet har grånende hår, og en evne til å gjøre Pernilla mild i blikket.

Under bildet takker Pernilla fansen for alle gode ord og understreker at det aldri er for sent å finne kjærligheten.

– For vet dere noe, man kan finne kjærligheten, til tross for at det føles som om man aldri vil åpne hjertet sitt igjen. Det tok meg mange år. Men hjertet mitt er helt nå. Og jeg fant kjærligheten da jeg trodde jeg ikke trengte den. Men den kom. HAN kom. Og jeg er utrolig lykkelig for det.

Pernilla avslutter innlegget med å si at sommerfuglene i magen og tårer i øynene kommer av ren lykke.

– Så aldri slutt å tro på kjærligheten. Den kommer når du minst aner det. Takk C., for at du kom inn i mitt liv.

Mystiske Mr. C

I kommentarfeltet strømmer gratulasjonene på fra høyprofilerte venner, men også Pernillas barn krydrer kommentarfeltet med hjerter. Og den første til å lette på sløret om Pernillas nye kjærlighet var faktisk datteren Bianca. I podkasten «Ursäkta» var hun åpen om hva hun mente om morens flamme, og selv om hun ikke røpet navnet på den mystiske Mr. C., lot hun superlativene hagle:

– Hun dater nå. Jeg kommer ikke til å si noe mer, men hun dater. Og jeg er så glad på hennes vegne. Han er så kjekk, men jeg tør ikke si mer. Jeg vil at han skal få være hennes og de er ikke sammen enda, de bare, sa Bianca i podkasten.

Avslørt av nettsted?

Og hvem er så denne mystiske Mr. C? Fansen har spekulert i kommentarfeltet, spesielt etter at Pernilla delte filmsnutter fra ferien paret hadde i huset hennes i Marbella. Ifølge det svenske nettstedet hant.se skal de to skal ha møttes gjennom felles bekjente.

Selv har Pernilla ikke bekreftet identiteten til sin nye flamme. Men det kan uansett se ut som om forholdet går i riktig retning, for Pernilla har lagt ut flere innlegg om sin nye kjærlighet og om hvor lykkelig han gjør henne.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer