Heier på mamma

– Han er så kjekk. Jeg tør ikke å si mer

Bianca Ingrosso letter på sløret om mamma Pernilla Wahlgrens nye kjæreste.

LETTER PÅ SLØRET: Bianca Ingrosso heier på mamma Pernilla Wahlgren, og røper hva hun mener om mammas nye kjæreste. FOTO: @biancaingrosso/istagram skjermdum
LETTER PÅ SLØRET: Bianca Ingrosso heier på mamma Pernilla Wahlgren, og røper hva hun mener om mammas nye kjæreste. FOTO: @biancaingrosso/istagram skjermdum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Bianca Ingrosso er ikke redd for å snakke fra levra, ei heller når det kommer til kjærlighetslivet, det være seg sitt eget eller mamma Pernillas.

I serien «Wahlgrens Värld» på TV har vi blitt kjent med den energiske familien Wahlgren/Ingrosso, og mor og datter Bianca og Pernilla, er sjelden redd for å si hva de tenker.

De to har et nært forhold og Bianca beskriver den sprudlende moren som sin beste venn:

Også som influenser, blogger og podkaster har Bianca skapt overskrifter. Blant annet har hun kommet med freske uttalelser om både onani og sitt eget sexliv, og har også vært åpen om tunge perioder.

Gift med danser

Mamma Pernilla ble kjent på 80-tallet, som sanger og danser, og har medvirket i MGP, eller «Mello», som svenskene kaller Eurovision Song Contest.

Hun var i sin tid gift med danseren Emilio Ingrosso, og paret fikk barna Bianca, Benjamin og Oliver. Benjamin har satset på sang som sin mamma, og har gjort det godt i den internasjonale ESC-finalen.

En mann for Pernilla?

Pernilla skal ha vært singel i en ti års tid, og i noen av episodene av «Wahlgrens Värld» har vi kunnet følge henne på date, blant annet med en mann hun møtte på nett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer