Victoria Beckham

- Han fikk meg til å veie meg på direktesendt TV

Victoria Beckham åpner opp om da hun ble «tvunget» på vekten under direktesendt TV to måneder etter fødselen. Se video!

VICTORIA BECKHAM: I mars 1999 ble Victoria og David Beckham foreldre for første gang - og to måneder etter fødselen ble hun veid på en vekt på direktesendt TV. FOTO: NTB
VICTORIA BECKHAM: I mars 1999 ble Victoria og David Beckham foreldre for første gang - og to måneder etter fødselen ble hun veid på en vekt på direktesendt TV. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham (48) har åpnet opp om morsrollen, trenings- og kostholdsrutiner, ekteskapet med den tidligere fotballspilleren David Beckham (47), og ikke minst kroppspresset som hun har opplevd som følge av popstjernetilværelsen.

Intervjuet har stått på trykk i australske Vogue, og er ført i pennen av danske Anders Christian Madsen, som opprinnelig er motekritiker for britiske Vogue.

I DAG: Klesdesigner Victoria Beckham på front row under London Fashion Week i februar 2022. Til venstre er den britiske modellen Jourdan Dunn, og til høyre for Victoria sitter modell Mia Regan - som er kjæreste med sønnen Romeo Beckham. FOTO: NTB
I DAG: Klesdesigner Victoria Beckham på front row under London Fashion Week i februar 2022. Til venstre er den britiske modellen Jourdan Dunn, og til høyre for Victoria sitter modell Mia Regan - som er kjæreste med sønnen Romeo Beckham. FOTO: NTB Vis mer

Et av tilbakeblikkene firebarnsmoren Victoria Beckham, som har sønnene Brooklyn (23), Cruz (17) og Romeo (19) i tillegg til datteren Harper (11), er et talkshow-intervju som ble gjort med Chris Evans i programmet Don’t Forget Your Toothbrush i 1999.

Mistet mye vekt etter fødselen

Under det direktesendte TV-programmet ble hun rett og slett veid på en baderomsvekt, bare to måneder etter at hun ble mor til sønnen Brooklyn.

- Jeg hadde akkurat født, og hadde mistet mye vekt etter fødselen. Det samme skjedde med min mor etter hennes svangerskap. Det betyr ikke at man har en spiseforstyrrelse. Han fikk meg til å gå på vekten, og bli veid. Kan du se for seg det samme bli gjort nå i dag? spør hun journalist Madsen retorisk.

Talkshow-vert Chris Evans overtalte Victoria Beckham, ved å fortelle at Spice Girls-medlem Geri Halliwell (49) også hadde gått på vekten og latt seg veie på direktesendt TV. Han har ikke kommet med noen offentlig uttalelse i dag, om hendelsen der han ba Victoria entre vekten.

VEID PÅ DIREKTEN: Talkshowet ble sendt direkte i mai 1999, to måneder etter at Victoria Beckham ble mor for første gang. VIDEO: YouTube Vis mer

Victoria Beckham, og de andre kvinnene i Spice Girls, slo gjennom i 1996, og ble over natten allemannseie over hele verden. Det hadde både positive og negative konsekvenser.

Alt fra sangstemme, klesantrekk og utseende ble plutselig et samtaleemne både i media og blant fansen. Dette er spesielt noe som gikk utover Victoria Beckham - kjent under kallenavnet Posh Spice.

SPICE GIRLS: På 90-tallet utgjorde Victoria Adams, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Melanie Brown jentegruppen Spice Girls. Dette bildet er tatt i 1996, helt i begynnelsen av karrieren. FOTO: NTB
SPICE GIRLS: På 90-tallet utgjorde Victoria Adams, Melanie Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell og Melanie Brown jentegruppen Spice Girls. Dette bildet er tatt i 1996, helt i begynnelsen av karrieren. FOTO: NTB Vis mer

Uansett kroppsfasong er hun blitt vurdert og kritisert, hevder 48-åringen i dag.

- Jeg er blitt kalt ‘Porky Posh’ og ‘Skeletal Posh’ av media. Etter at jeg fødte Brooklyn var det en avisforside som pekte ut hver eneste del av kroppen min, som de rådet meg til å slanke.

Bekymrer seg for datteren

Victoria og David Beckham har vært veldig bevisst med tanke på å skjerme deres eneste datter, Harper Seven, fra sosiale medier - der kroppskritikk og bodyshaming hagler.

- Harper er ikke på sosiale medier, så vi trenger ikke bekymre oss for det ennå. Men å observere hvor onde mennesker kan være, ja, det bekymrer meg veldig. Hun er i en alder der kroppen hennes holder på å endre seg.

Ekteparet sørger for at datteren omgir seg med mennesker, både venner og familie, som kan være positive forbilder.

PÅ KAMP MED PAPPA: Harper med pappa David Beckham basketballkamp i Miami i april 2022. FOTO: NTB
PÅ KAMP MED PAPPA: Harper med pappa David Beckham basketballkamp i Miami i april 2022. FOTO: NTB Vis mer

David Beckham og Victoria Adams, som hun het før hun giftet seg med den tidligere Manchester United-spilleren, ble kjærester i 1997.

De giftet seg i en storslått bryllupsseremoni på et slott i Irland, 4. juli 1999 - og har dermed akkurat feiret 23 års bryllupsdag.

- Vi er fremdeles veldig nære. Vi elsker hverandre. Han er mitt alt. Og etter alle disse årene er vi fremdeles sånne foreldre som elsker å stå opp tidlig for å gjemme påskeegg - til tross for at barna er blitt voksne, utenom Harper. Det er fordi det er sånne foreldre vi alltid har vært, sier hun i Vogue-intervjuet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer