Beforeigners

- Han har en «one night stand» med datteren til Lars

Komiker Herman Flesvig spiller viking i sesong 2 av HBO Max-serien Beforeigners. Her er de første bildene!

BEFOREIGNERS: Skuespiller Herman Flesvig har en av rollene i sesong 2 av Beforeigners. FOTO: Lars Olav Dybvig // HBO Max
BEFOREIGNERS: Skuespiller Herman Flesvig har en av rollene i sesong 2 av Beforeigners. FOTO: Lars Olav Dybvig // HBO Max Vis mer
Publisert

I begynnelsen av desember kommer endelig sesong 2 av den populære, norske HBO Max-serien Beforeigners - og denne gangen er det en slags Jack the Ripper-aktig drapsgåte som skal løses av etterforskerne Alfildr (Krista Kosonen) og Lars (Nicolai Cleve Broch).

Flere gamle kjenninger er å se i den nye sesongen, men mange nye ansikter skal også utfolde seg i sesong 2. Blant andre Vår tid er nå-stjernen Hedda Stiernstedt (33) og Game of Thrones-stjernen Paul Kaye (56).

Også den prisbelønte komikeren og skuespilleren Herman Flesvig (29) blir å se i sesong 2. Han har høstet svært gode kritikker for NRK-serien Førstegangstjenesten, men har også latt den konkurrerende kanalen HBO Max få nyte godt av talentet hans.

I sesong 2 spiller han den norrøne værmannen Sturla (som presenterer været på TV, ja), som blant annet er i dialog med etterforsker Lars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer