Victoria om David Beckham:

– Han har prøvd å få meg på ryggen i årevis

Victoria Beckham røper at mannen David lenge har forsøkt å få henne med på lidenskapen hans. Nå har hun gitt etter.

BECKHAMS: Etter å ha holdt stand i mange år røper Victoria Beckham på Instagram at hun til slutt ga etter og ble med på en av Davids lidenskaper. Her fra Alexander McQueen: Savage Beauty Fashion Benefit Dinner i 2015. FOTO: Beretta/Sims/REX/NTB
BECKHAMS: Etter å ha holdt stand i mange år røper Victoria Beckham på Instagram at hun til slutt ga etter og ble med på en av Davids lidenskaper. Her fra Alexander McQueen: Savage Beauty Fashion Benefit Dinner i 2015. FOTO: Beretta/Sims/REX/NTB Vis mer
Publisert

David Beckham regnes en av tidenes beste fotballspillere, og selv om det begynner å bli noen år siden han var aktiv for Manchester United, har han ettertrykkelig gått ned i fotballhistorien.

Lenge var han også en av verdens mest populære ungkarer, og til slutt var det eks-Spice Girl Victoria «Posh Spice» Adams som gikk av med seieren.

I bryllupet på slottet Luttrellstown i Irland for drøyt 20 år siden hadde paret hele 500 gjester, og for å beskytte seg mot verdenspressen solgte paret bilderettighetene eksklusivt til kjendisbladet OK!, for den nette sum av 12,5 millioner.

Det kan synes lenge siden Victoria, som i dag driver et fremgangsrikt motehus, gikk opp kirkegulvet i piggsveis og gotisk Vera Wang korsettkjole. Designprogrammet på den påfølgende mottakelsen var nyanser av lilla, og paret ble fotografert på gotiske tronstoler, og kuttet bryllupskaken med sverd.

FOTO: @victoriabeckham/Instagram
FOTO: @victoriabeckham/Instagram Vis mer

Siden da har det bare gått oppover. Victoria og David har i dag fire barn, og eldstemann Brooklyn er gift med den amerikanske skuespilleren og milliardærarving Nicola Peltz. Øvrige barn er sønnene Romeo og Cruz Beckham, og datteren Harper.

Både David og Victoria legger stadig ut bilder av familien på forskjellige arrangementer, og opptil flere av sønnene er modeller og har gått på catwalken for store merker. Nå mamma Victoria har motevisninger for merket sitt, sitter familien på første rad.

På 2000-tallet var det rykter rundt Victoria og David, og det ble spekulert i om David hadde et forhold til en annen kvinne under et opphold Spania. Men ekteskapet har stått gjennom stormene, og da paret i 2022 feiret 23 års bryllupsdag la den ellers så alvorlige Victoria ut et innlegg som gjorde alle fordommer til skamme.

GLADE TIDER: God stemning på bryllupsdagen til Victoria og David Beckham. FOTO: faksimile Instagram @victoriabeckham
GLADE TIDER: God stemning på bryllupsdagen til Victoria og David Beckham. FOTO: faksimile Instagram @victoriabeckham Vis mer

Under bildet skrev hun:
Hei. De sier han ikke er morsom, de sier at jeg aldri smiler, de sa det ikke ville vare. I dag feirer vi 23 år som gifte. David, du er alt for meg. Jeg elsker deg så høyt!!!

Fortvilet

KK har tidligere skrevet om Victorias fortvilelse over mannens nattlige besettelse, som hun sa «ødelegger livet mitt». Men det kan synes som David Beckham har flere lidenskaper, som han opp gjennom årene også har forsøkt å innvie sin kone i. Skal vi tro Victoria har hun lenge holdt stand, men i et innlegg på Instagram røper hun at hun nå har gitt etter.

I innlegget skriver hun:

«Vårt Maverick Moment!!» med klar adresse til «Top Gun»-filmene og Tom Cruise, og fortsetter: «David Beckham har forsøkt å få meg på ryggen i årevis på motorsykkelen sin, og endelig har jeg gjort det. Det var så gøy! ».

Motorsykkelen er åpenbart ikke den eneste rideturen David har invitert kona på. Victoria har også lagt ut bilder av at den fartsglade ektemannen har fått henne med på jet ski, og hun avslutter innlegget med: «What next?».

Ja, det lurer vi også på.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer