Britney Spears med hyllest

– Han har vært der gjennom de verste årene av mitt liv

Britney Spears hyller kjæresten i nytt innlegg. Men ikke alle er like begeistret.

HYLLEST: Britney roser kjæresten for å ha stått ved hennes side, men også for hans ukjente sider. FOTO: Skjermdump instagram/@britneyspears
HYLLEST: Britney roser kjæresten for å ha stått ved hennes side, men også for hans ukjente sider. FOTO: Skjermdump instagram/@britneyspears Vis mer
Publisert

Artist Britney Spears har vært i hardt vær helt siden hun i 2007 barberte av seg håret, under det som best kan beskrives som et sammenbrudd i full offentlighet. Mye har siden vært skrevet om vergemålet hun ble underlagt, og som hun har forsøkt å komme seg ut av.

Godt hjulpet av #Freebritney-bevegelsen har hun kjempet for å komme seg bort fra faren, som i rollen som verge har hatt kontroll ikke bare over karrieren hennes, men også over privatlivet.

Britneys to sønner, som hun har med eksmannen Kevin Federline, bor hos faren, og bare tidvis legger Britney ut bilder av dem.

– Lykkejeger

Sommeren 2021 ble det kjent av faren til Britney går med på å si fra seg vergemålet, og siden har Britneys heller mystisk videoer på Instagram, der hun med hard sminkede øyne danser foran et kamera og uttrykker seg gjennom emojies, blitt supplert med mer informative innlegg, der fansen tidvis har fått roet sine bekymrede hjertet for hvordan Britney egentlig har det.

Og i et nylig innlegg fra august 2021, tar Britney bladet fra munnen om kjæresten gjennom de siste årene. Sam Ashgari er født i Iran, og jobber som modell og personlig trener. Siden det ble kjent at han er sammen med Britney, har Ashgari måttet tåle kritikk fra Britney-fans som mener han er en lykkejeger, bare ute etter pengene hennes.

Hyller Sam

Britney selv synes å være av en helt annen oppfatning, og i det nye innlegget på Instagram hyller hun kjæresten for å ha støttet henne.

Under et bilde av paret sammen skriver Britney:

– Ikke bare har dette søte r***hølet vært med meg gjennom de verste årene i mitt liv, han er tilfeldigvis også en fantastisk kokk.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg. Først ut til å gi innlegget tommelen opp er Sam Ashgari selv, som krydrer innlegget med en latterkrampe-emoji, over den tross alt på kanten beskrivelsen av seg selv.

Fansen roser Britney i kommentarfeltet, og mener hun ser lykkelig ut, og ønsker paret all mulig lykke. Andre igjen er ikke like begeistrede.

Fansen har de siste årene brukt mye tid på å prøve å tolke Britneys hyppige emojibruk og det til tider kryptiske innholdet på Instagram. Blant annet har Britneys mange toppløsinnlegg nylig vekket hodebry, for ikke å si bekymring.

Men heller ikke det nye innlegget slipper unna. Enkelte kommenterer at det faktum at Britney bruker ordet r***høl i samme setning som søt, er et ondt varsel i seg selv. En annen går så langt som til å hevde at Asghari er betalt av vergen for å stå ved hennes side.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer