Britney Spears med hyllest

– Han har vært der gjennom de verste årene av mitt liv

Britney Spears hyller kjæresten i nytt innlegg. Men ikke alle er like begeistret.

HYLLEST: Britney roser kjæresten for å ha stått ved hennes side, men også for hans ukjente sider. FOTO: Skjermdump instagram/@britneyspears
HYLLEST: Britney roser kjæresten for å ha stått ved hennes side, men også for hans ukjente sider. FOTO: Skjermdump instagram/@britneyspears Vis mer
Publisert

Artist Britney Spears har vært i hardt vær helt siden hun i 2007 barberte av seg håret, under det som best kan beskrives som et sammenbrudd i full offentlighet. Mye har siden vært skrevet om vergemålet hun ble underlagt, og som hun har forsøkt å komme seg ut av.

Godt hjulpet av #Freebritney-bevegelsen har hun kjempet for å komme seg bort fra faren, som i rollen som verge har hatt kontroll ikke bare over karrieren hennes, men også over privatlivet.

Britneys to sønner, som hun har med eksmannen Kevin Federline, bor hos faren, og bare tidvis legger Britney ut bilder av dem.

– Lykkejeger

Sommeren 2021 ble det kjent av faren til Britney går med på å si fra seg vergemålet, og siden har Britneys heller mystisk videoer på Instagram, der hun med hard sminkede øyne danser foran et kamera og uttrykker seg gjennom emojies, blitt supplert med mer informative innlegg, der fansen tidvis har fått roet sine bekymrede hjertet for hvordan Britney egentlig har det.

Og i et nylig innlegg fra august 2021, tar Britney bladet fra munnen om kjæresten gjennom de siste årene. Sam Ashgari er født i Iran, og jobber som modell og personlig trener. Siden det ble kjent at han er sammen med Britney, har Ashgari måttet tåle kritikk fra Britney-fans som mener han er en lykkejeger, bare ute etter pengene hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.