Torpet

- Han jagde oss rundt som to høns i bikini

Eli Kari Gjengedal forteller om Torpet-seansene hun er glad ikke ble vist på TV.

TORPET: Eli Kari forteller om Torpet-deltakelsen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
TORPET: Eli Kari forteller om Torpet-deltakelsen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert

Da Eli Kari Gjengedal (51) ble spurt om å være med på «Torpet», nølte hun ikke med å si ja. Før hun kom på at hun måtte spørre mannen og sønnen. De var ingen brems – Eli Kari fikk derfor muligheten til å dra 100 år tilbake i tid, nok en gang.

- Jeg ble så glad for å få den muligheten. Jeg elsker Farmen- og Torpet-universet. For meg er gårdslivet en nostalgisk reise tilbake til barndommen, fordi jeg er fra bondefamilie, sier hun entusiastisk.

Da bestevenninnen Ingeborg Myhre ringte noen måneder senere og sa at hun også hadde fått forespørselen, ble det full jubel.

- Når du er der med en person du kjenner så godt fra før, får du et veldig avslappet forhold til konkurransedelen, og du vet at du har en god venn som har ryggen din. Man slipper også å få paranoide tanker om at folk kanskje misforstår deg, fordi de ikke kjenner deg. Og så fikk vi jo en sønn i Erik Anders, da, sier hun, og ler godt.

De tre ble raskt en trio som utelukkende koste seg på Torpet.

- Erik Anders er kjempemorsom og finner på alt mulig rart. For meg var det veldig fascinerende å få et innblikk i en 25 år gammel gutt sin verden. Det var morsomt å observere, og å høre han prate om så mye rart. God underholdning, oppsummerer Eli Kari.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer