Britney Spears:

– Han ødela sexlivet mitt

Britney Spears med brutal melding.

BRITNEY SPEARS: Popstjernen kommer med sterke påstander i et innlegg på instagram i mai 2022. FOTO: REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo/NTB
BRITNEY SPEARS: Popstjernen kommer med sterke påstander i et innlegg på instagram i mai 2022. FOTO: REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

I april 2022 kom meldingen om at artist Britney Spears er gravid. Det var en gledestrålende Britney som selv meldte på sosiale medier at hun er i lykkelige omstendigheter med kjæresten Sam Asghari. Nyheten om popstjernens graviditet kom bare fem måneder etter at Britneys far Jamie Spears ble fjernet fra det mye omtalte og omdiskuterte vergemålet som i sin tid ble opprettet da Britney var psykisk syk.

Siden da har Britney latt leserne følge graviditeten, og har vært åpen om at hun i sine to tidligere svangerskapene har vært fødselsdeprimert. Britney antyder at hun er redd for at det kan skje igjen, og at hun dermed tar forholdsregler hva gjelder paparazziene som lusker i nabolaget.

I et innlegg på Instagram i mai 2022 tar Britney ytterligere bladet fra munnen, og beskriver hvordan hun opplevde å være underlagt farens vergemål. Det er under et bilde av seg selv som 13-åring, der Britney husker hvor fin hun følte seg på den tiden, at hun kommer med hjerteskjærende påstander om den vanskelige tiden.

I innlegget skriver hun:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer