Britney Spears:

– Han ødela sexlivet mitt

Britney Spears med brutal melding.

BRITNEY SPEARS: Popstjernen kommer med sterke påstander i et innlegg på instagram i mai 2022. FOTO: REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo/NTB
BRITNEY SPEARS: Popstjernen kommer med sterke påstander i et innlegg på instagram i mai 2022. FOTO: REUTERS/Eduardo Munoz/File Photo/NTB Vis mer
Publisert

I april 2022 kom meldingen om at artist Britney Spears er gravid. Det var en gledestrålende Britney som selv meldte på sosiale medier at hun er i lykkelige omstendigheter med kjæresten Sam Asghari. Nyheten om popstjernens graviditet kom bare fem måneder etter at Britneys far Jamie Spears ble fjernet fra det mye omtalte og omdiskuterte vergemålet som i sin tid ble opprettet da Britney var psykisk syk.

Siden da har Britney latt leserne følge graviditeten, og har vært åpen om at hun i sine to tidligere svangerskapene har vært fødselsdeprimert. Britney antyder at hun er redd for at det kan skje igjen, og at hun dermed tar forholdsregler hva gjelder paparazziene som lusker i nabolaget.

VENTER BARN: Britney Spears og Sam Asghari kunngjorde i april 2022 at de venter barn. FOTO: VALERIE MACON / AFP/NTB
VENTER BARN: Britney Spears og Sam Asghari kunngjorde i april 2022 at de venter barn. FOTO: VALERIE MACON / AFP/NTB Vis mer

I et innlegg på Instagram i mai 2022 tar Britney ytterligere bladet fra munnen, og beskriver hvordan hun opplevde å være underlagt farens vergemål. Det er under et bilde av seg selv som 13-åring, der Britney husker hvor fin hun følte seg på den tiden, at hun kommer med hjerteskjærende påstander om den vanskelige tiden.

I innlegget skriver hun:

«Noe av det vergemålet gjorde med meg, og som gjør mest vondt, er at jeg alltid fikk høre at jeg var tjukk og aldri bra nok! Faren min fikk meg alltid til å føle at jeg måtte prøve, prøve, prøve!!!».

Budskapet er understreket av mange emojies i kjent Britney Spears-stil, og hun fortsetter påstandene om faren:

«Han ødela det dype frøet min tilværelse besto av, frøet som gjorde at jeg følte meg vakker som 13-åring, selvtilliten min, gnisten min, min indre stemme, og ja, til og med sexlivet mitt … Alt fullstendig ødelagt!!!».

Hun fortsetter innlegget med å fortelle at det var en lettelse da vergemålet var slutt, og at hun endelig begynte å ha det godt med seg selv:

«I det øyeblikket vergemålet var over … jeg hadde det så bra med meg selv!!!S Og tenk, jeg sluttet å prøve så hardt gikk inn i en helt ny verden!!! Jeg følte meg vakker».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer