Ebba og Ari Behn:

- Han sa at vi måtte gifte oss fort

Avdøde Ari Behns kjæreste Ebba Rysst Heilmann åpner opp om forholdet i ny podkast.

EBBA OG ARI: Kjæresteparet Ebba Rysst Heilmann og Ari Behn fotografert under en galleriåpning i Moss i 2017. FOTO: Andreas Fadum // Se og Hør
EBBA OG ARI: Kjæresteparet Ebba Rysst Heilmann og Ari Behn fotografert under en galleriåpning i Moss i 2017. FOTO: Andreas Fadum // Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av februar slapp NRK den Monster-produserte podkastserien Ari, som tar for seg avdøde Ari Behns møte med kjæresten Ebba Rysst Heilmann (35) - og den siste tiden som preget ham tungt.

Ari Behn begikk selvmord første juledag 2019 - noe hans nærmeste familie har vært åpen om, helt siden den triste nyheten ble kjent. Ari Behn, som tidligere var gift med prinsesse Märtha Louise (49), ble 47 år. Han etterlot seg tre døtre.

Det er Ebba selv som åpner opp i podkasten, som er laget av blant andre historiefortelleren Joakim Førsund. Han står bak tidligere podkastsuksesser som «Tobias», «Koht vil leve» og «Familiene på Orderud».

Ebba forteller at hun møtte Ari for første gang da hun gikk i barnehagen, der han hadde arbeidsuke som assistent i barnehagen. Mange år senere skulle de to møtes igjen, gjennom Ebbas advokatfar.

Amors piler skjøt fart, og det skulle bli en intens og kjærlighetsfylt periode for forfatteren Ari Behn og 12 år yngre namsfullmektige Ebba.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer