Prins William og hertuginne Kate:

- Han var svært usikker på forholdet

Prins William skal ha innkalt til familiemøte etter å ha fått kalde føtter.

OPP- OG NEDTURER: Prins William og hertuginne Kate har vært sammen i 19 år. Foto: NTB
OPP- OG NEDTURER: Prins William og hertuginne Kate har vært sammen i 19 år. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er over ti år siden prins William (39) og hertuginne Kate (39) ga hverandre sine «ja» i Westminster Abbey i London.

Den spektakulære begivenheten beskrives ofte som et av av de mest populære kongelige bryllupene, og vielsen ble sett av flere titalls millioner mennesker.

I etterkant av bryllupet har duoen også blitt foreldre til de tre barna George (8), Charlotte (6) og Louis (3), og familien virker etter alt å dømme som en lykkelig enhet.

Bekymret seg for fremtiden

Det har derimot tidligere kommet frem at hertugparet, som allerede ble kjærester i 2002, hadde en tøff periode før de giftet seg. Og i april 2007 gikk de også fra hverandre en liten stund etter at William skal ha dumpet Kate via en telefonsamtale.

Nå hevder The Mirror at prins William betrodde seg til dronning Elizabeth (95) og prins Charles (72) om usikkerheten rundt fremtiden med Kate allerede i julen 2006.

Nettstedet skriver at den da 24 år gamle prinsen fikk kalde føtter ettersom spekulasjonene rundt en kommende forlovelse begynte å vokse. Bekymringene skal ha ført til at han innkalte til et familiemøte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer