Archie Harrison Mountbatten-Windsor

- Han vil trolig få en oppvekst lik et amerikansk kjendisbarn

Slik var det første leveåret til Meghan og Harrys øyensten.

BURSDAGSBARN: Den aller første utenlandsturen til lille Archie gikk til Sør-Afrika. Da var den lille sjarmøren knapt fem måneder. Se øyeblikk fra hans første leveår! VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«It's a boy!» - slik annonserte hertugparet Harry og Meghan, via sosiale medier, at de hadde blitt foreldre for aller første gang. Fødselen fant sted på klokken 05:26 mandag morgen den 6. mai 2019.

På ettårsdagen delte Meghan og Harry en supersøt video av bursdagsbarnet via Instagram-kontoen til Savechildrenuk, og det er Harry som står for opptaket av mor og sønn. I videoen leser mamma Meghan eventyr for den skjønne ettåringen.

Født på amerikanskeid sykehus i London

Det ble lenge spekulert i hvor den lille krabaten ble født, og mange antok at hertuginne Meghan hadde hatt en hjemmefødsel i hertugparets daværende hjem Frogmore Cottage i England - ettersom en stolt prins Harry kort tid senere tok seg tid til å snakke med pressen utenfor hjemmet.

Men den gang ei.

Det er senere blitt kjent at lille Archie kom til verden på det amerikansk-eide sykehuset Portland Hospital i Westminster-distriktet i London, skriver USA Today. Dette kommer frem av Archies fødselsattest.

- Jeg har ikke vært til stede under så mange fødsler før. Dette er definitivt min første fødsel. Det var fantastisk, helt utrolig, og som jeg har sagt før, jeg er utrolig stolt av kona mi. Som enhver far og forelder ville ha sagt, du vet, det er noe helt egen med ens egen baby. Denne lille krabaten er til å dø av, så jeg er helt fra meg av lykke. Hvordan kvinner får til det de får til, er utenfor fatteevne, sa den nybakte pappaen, ifølge BBC News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer