Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm:

- Håper vennskapet vårt tåler dette

Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm tar fatt på nye utfordringer.

NYTT PROSJEKT: Om bare kort tid skal Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm nok en gang underholde TV-seerne. Foto: Per Christian Lindh/TV 2
NYTT PROSJEKT: Om bare kort tid skal Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm nok en gang underholde TV-seerne. Foto: Per Christian Lindh/TV 2 Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at komiker Truls Svendsen (49) og kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (73) har fenget svært mange TV-seere med sine ville påfunn. Duoen har blant annet besøkt flere av verdens beste kokker og restauranter.

Nå kan imidlertid duoen røpe nye planer.

Bistro

I den splitter nye serien «Truls à la Hellstrøms Bistro» vil nemlig TV-seerne få følge duoen gjennom ti episoder når de åpner opp en pop-up Bistro sammen.

- Jeg elsker jo å gå på restaurant, og etter å ha reist rundt på de beste restaurantene i verden sammen med Eyvind, så har jeg blitt mer og mer nysgjerrig på hva som faktisk skal til for å drive en selv. Men det er jo klart, jeg går inn i dette med skrekkblandet fryd, og håper virkelig at vennskapet vårt tåler dette, sier Svendsen i pressemeldingen.

Hellstrøm på sin side forklarer at han hadde lovet seg selv å aldri drive restaurant igjen, men at han som så mange ganger før har latt seg lure med på ting av TV-kollegaen.

- Og når vi først skal gjøre dette, så må vi gjøre det ordentlig. Jeg skal sørge for at maten er i toppklasse, men Truls kommer til å få sjokk over hvor mye arbeid det faktisk er. For jeg har satt som krav at han tar ansvar for alt det administrative, samtidig som han må bidra på kjøkkenet og i serveringen, sier Hellstrøm.

- Håper vennskapet tåler det

Svendsen forklarer at å starte en bistro sammen med Hellstrøm er noe han har drømt om lenge, men at han nå går inn i dette med litt skrekkblandet fryd.

ÅPNER BISTRO: Eyvind og Truls åpner bistro sammen i Oslo sentrum. Foto: Per Christian Lindh/TV 2
ÅPNER BISTRO: Eyvind og Truls åpner bistro sammen i Oslo sentrum. Foto: Per Christian Lindh/TV 2 Vis mer

- Vi kjenner hverandre godt nå, men det blir jo en helt ny måte å samarbeide på, så jeg håper virkelig at vennskapet vårt tåler dette, sier han.

På spørsmål om det er noe han gruer seg til, svarer 49-åringen følgende:

- Jeg vet jo såpass lite om å drive bistro at jeg faktisk gleder meg mest nå. Men det er klart at Eyvind har kommet med noen veldig tydelige formaninger om at jeg ikke aner hva jeg går til, så litt spent er jeg jo også.

Må søke om plass

Bistroen åpner i Oslo allerede 29. mars, men holder bare åpent i en begrenset periode fram til 30. april. Men det er imidlertid ikke alle som kan besøke bistroen.

Derimot må man søke om plass for å oppleve duoen på nært hold.

Svendsen forklarer at ettersom de lager TV-program fra bistroens åpningsdager, med alt det medfører, så har de vært nødt til å be gjestene søke om å få bord i bistroen.

- Så inntil videre er dette måten man kan komme og spise på, påpeker han, og legger til at bistroen skal ligge i Oslo sentrum.

- Vil gjestene kunne oppleve at det går en kule varmt mellom Truls og Hellstrøm i bistroen?

- Er det én ting jeg kan garantere i Truls à la Hellstrøms Bistro, så er det at det kommer til å gå en kule varmt mellom oss to. Men så får vi se om vi klarer å være så profesjonelle at vi tar det inne på kjøkkenet og ikke ute blant gjestene, svarer han.

Komikeren forklarer også at han ikke vet hva seerne kan vente seg, ettersom de ikke har åpnet ennå.

- Men jeg regner med at det, som alltid når Eyvind og jeg lager TV, blir både latterkramper og utskjelling, i tillegg til mat av ypperste klasse - siden Eyvind skal ha hovedansvaret på kjøkkenet.

Denne artikkelen ble først publisert på seher.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer