Chrissy Teigen:

Har aldri spist grønnsaker

Chrissy Teigen om barnas matvarer.

CHRISSY TEIGEN: Sønnen har aldri spist grønnsaker. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Sønnen har aldri spist grønnsaker. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Chrissy Teigen (38) er kjent som en av Hollywoods mest frittalende kjendiser, og pynter ikke på tilværelsen verken på sosiale medier eller i intervjuer.

Modellen og forfatteren var nylig på «Jimmy Kimmel Live!» hvor hun åpner opp om livet som mammarollen og barnas matvarer.

Har ikke spist grønnsaker

Teigen er kjent for sin kokebøker og deler ofte videoer hvor hun og ektemannen lager mat, noe Jimmy Kimmel tydeligvis var interessert i.

«Er barna dine flinke til å spise?» spurte Kimmel.

- Miles har fortsatt ikke spist grønnsaker, avslørte Teigen og fortsetter:

- Han er nesten seks år. Han spiste ved et uhell en liten bit brokkoli som var stekt i ris, og da ble han så opprørt.

Videre forteller hun at hun har deltatt på et nettkurs for «kresne spisere», uten at hjalp noe særlig.

Dobbel lykke

I 2020 fortalte hun at hun og ektemannen John Legend hadde mistet sin lille sønn Jack, som skulle blitt deres tredje barn. De valgte da og dele den triste nyheten med sine følgere, sammen med et hjerteskjærende bilde av en gråtende Chrissy på sykesengen. Den ufødte gutten fikk navnet Jack.

– Vi hadde ikke mulighet til å stoppe blødningene og gi den lille babyen vår de væskene han trengte, til tross for poser og poser med blodoverføringer. Det var bare ikke nok, skrev hun i innlegget på Instagram og fortsatte:

– Til vår Jack: Jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det hjemmet du trengte for å overleve. Vi kommer alltid til å elske deg.

Men det er ikke bare vonde tanker hun deler på sosiale medier. I 2022 delte hun også gladnyheten om at hun og ektemannen ventet barn nummer tre.

FULL KRANGEL: Slik gikk det da vi inviterte Bahare Viken og Cristian Brennhovd for å løse konflikten. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Samme år fikk paret også hjelp til å få barn ved surrogati. Datteren Esti Maxine ble født i januar 2023, og måneder senere fikk de sønnen Wren Alexander Stephensvia i juni. Fra før har de Luna Simone og Miles Theodore.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet