Kristin Gjelsvik

- Har aldri tenkt at jeg må «komme tilbake til meg selv»

Influenser Kristin Gjelsvik åpnet opp om babykilo og ønsket om flere barn.

KRISTIN GJELSVIK: Influenser Kristin Gjelsvik har sønenn Falk sammen med samboeren Dennis Poppe Thorsen. Her fra VIXEN Influencer Awards i 2018. FOTO: Terje Bendiksby / NTB
KRISTIN GJELSVIK: Influenser Kristin Gjelsvik har sønenn Falk sammen med samboeren Dennis Poppe Thorsen. Her fra VIXEN Influencer Awards i 2018. FOTO: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har influenser Kristin Gjelsvik (34) svingt seg på parketten i TV 2-programmet Skal vi danse, men den aller siste helgen i september var danseeventyret over for 34-åringen og dansepartner Catalin Mihu (26).

Men dette betyr med overskudd og tid til både samboeren Dennis Poppe (33) og sønnen Falk (1) - og sosiale medier-følgerne sine. I begynnelsen av oktober svarte Kristin på spørsmål fra fansen via sin offisielle Instagram-konto.

Et av spørsmålene gikk på graviditeten; hvor mange babykilo Kristin la på seg under svangerskapet med sønnen og om hun har strevd med å komme seg tilbake i form.

«Jeg tror jeg gikk opp 15 kilo, og har aldri tenkt over at jeg må komme tilbake til meg selv. Kroppen er forandret, men dette er jo nye meg. Det blir helt feil for meg å sammenligne med sånn jeg var før en graviditet. Aner ikke hva jeg veier nå, og kommer ikke til å kjøpe vekt», skriver Kristin ærlig.

I et innlegg publisert på Instagram kort tid senere, utdyper Kristin svaret:

«Altfor mange kvinner føler et press etter å komme tilbake til slik de en gang var, og at de allerede en uke etter fødsel ønsker å se endringer... De ammer jo tross alt, og hvor mange har vel ikke hørt fra andre ammende kvinner at "ammer du? Jamen da er det jo null stress... Du kommer til å rase ned i vekt". Nei... Alle raser ikke ned i vekt, og hvorfor skal dette i det hele tatt være et fokus? At amming først og fremst skal handle om vekttap? Dette synes jeg er trist, og det presset mange nybakte mødre kjenner på, kan kjennes ekstra vanskelig å krevende i en periode hvor man er hormonell og gjerne litt mer frynsete i kantene enn ellers... ».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer