a-ha

Har blitt bestefar

Deler gledelig nyhet på Instagram.

A-HA: I april 2023 kom den glade nyheten om at et av bandmedlemmene har gått over i bestefedrenes rekker. Her et bilde fra 1985. Fra venstre; Morten Harket, Pål Waaktaar og Magne Furuholmen. FOTO: NTB
A-HA: I april 2023 kom den glade nyheten om at et av bandmedlemmene har gått over i bestefedrenes rekker. Her et bilde fra 1985. Fra venstre; Morten Harket, Pål Waaktaar og Magne Furuholmen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Da A-ha rulet listetoppene verden over på midten av 80-tallet med låten Take on me, ga det nordmenn, som frem til nå var flasket opp til stor del på oversatte coverlåter à la Inger Lise Rypdahls «Fru Johnsen», en nasjonalfølelse sterkere enn på 17-mai.

Siden er det få band, med unntak av kanskje Metallica, som har vært ridd av like mye indre uro. De tre bandmedlemmene Morten Harket. Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy har fortalt om dynamikken i bandet både i intervjuer og dokumentarer, og selv om de har holdt avskjedskonserter opptil flere ganger, synes bandet stadig å finne tilbake til hverandre.

Ble bestefar

Foreløpig siste plate, True North, kom i 2022, og de tre karene holder dermed koken og vel så det. Også på hver sin kant. Blant annet er Magne Furuholmen en anerkjent kunstner. Og det er nettopp sistnevnte som nå med glede kan melde at han har gått over i bestefedrenes rekker. I april 2023 la han ut en stolt Instagram-post der han delte den gode nyheten.

Furuholmen giftet seg med Heidi Rydjord i 1992, og sammen sin kone har han sønnene Filip Clements og Thomas Vincent. Nå har han altså i tillegg blitt bestefar – til en liten bylt som på bildet er pakket inn i et blått babyteppe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer