Britney Spears:

- Har datet hushjelpen etter bruddet

I august ble det kjent at popstjernen skulle skilles.

BRITNEY SPEARS: Ekteskapet mellom Britney Spears og Sam Asghari er et tilbakelagt kapittel. Foto: Vivien Killilea / AFP / NTB
BRITNEY SPEARS: Ekteskapet mellom Britney Spears og Sam Asghari er et tilbakelagt kapittel. Foto: Vivien Killilea / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Sist måned kom nyheten om at Britney Spears (41) og Sam Asghari (29) har gått hver til sitt etter kun 14 måneder som ektepar.

Det var Asghari som leverte inn skilsmissepapirene hvor han oppførte «uforenelige forskjeller» som årsak.

Kort tid etter bruddet ble kjent brøt popstjernen tausheten.

«Som alle vet, så er ikke Hesam og jeg sammen lenger. Seks år er lenge å være sammen med noen. Jeg er litt sjokkert, men jeg er ikke her for å forklare hva som har skjedd», skrev hun blant annet på Instagram.

Kriminell fortid

Nå kommer det frem at Britney skal ha datet sin tidligere hushjelp, Paul Richard Soliz (37), etter at det ble slutt med Asghari.

Det har blitt hevdet at Asghari brøt med sangfuglen etter å ha anklaget henne for å ha vært utro. Daily Mail skriver derimot at romansen med Soliz skjedde i etterkant av bruddet.

- De hadde en kort flørt etter at Sam dro sin vei. Britney «hooket» med ham et par ganger, men det var før hun visste om hans kriminelle fortid. Hun har ikke kontakt med ham lenger, forteller en venn nær «Toxic»-stjernen til nettstedet.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

Flere amerikanske medier har skrevet om den angivelige flørten mellom Britney og Soliz, som tidligere altså har jobbet som hushjelp i hennes mansion i Thousand Oaks i Los Angeles.

- Hun er en fenomenal kvinne. Hun er veldig, veldig bra og positiv. Hun er en god person, fortalte Soliz til Us Weekly mandag denne uken.

I motsetning til hva Daily Mail skriver, skal 37-åringen har sagt til Us Weekly at han fremdeles treffer Grammy-vinneren og at hun har det fantastisk etter bruddet fra Asghari.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer