Brød

Har du hørt om breadfaceing?

«Trenden» har skaffet denne jenta 85 000 følgere på Instagram!

BREDFACEING: Jenta bak Instagramkontoen @breadfaceblog har i dag 85 000 følgere. Alt hun gjør er å rulle ansiktet sitt i ulike typer brød.  Foto: Youtube
BREDFACEING: Jenta bak Instagramkontoen @breadfaceblog har i dag 85 000 følgere. Alt hun gjør er å rulle ansiktet sitt i ulike typer brød. Foto: Youtube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jenta bak Instagramkontoen @breadfaceblog har ikke et navn, bare et ansikt. Og det eneste vi ser av dette ansiktet, er at det daglig blir plassert ned i diverse bakverk. Hvorfor? I et intervju med Maxim forteller skaperen bak Internettfenomenet at grunnen er ganske så enkel:

- Jeg tenkte at det ville føles godt... Og jeg hadde rett.

Kontoen hennes på Instagram har så langt bare 60 innlegg, men har allerede fått over 85.000 følgere! Bread Face (brødansikt), som hun forteller til Maxim at hun gjerne vil bli kalt, forklarer at hun har en høy toleranse for alt som er rart, og at hun elsker å rulle ansiktet sitt i alle typer brød.

- Rundstykker var helt fantastisk. Det var også loff, naan og tortilla. Brød som har frø på seg er ganske harde mot huden, men jeg elsker å se den synlige irritasjonen.

En seksuell greie?

Mange har stilt spørsmål om hvor vidt denne kontoen på noen måte er ment i en seksuell forstand for Bread Face. Da Maxim spør henne om nettopp dette, legger hun ikke skjul på at det absolutt kan oppfattes sånn. Men til amerikanske Elle forteller hun også at det er en annen viktig del ved dette.

- Alt som handler om mat og alt som relaterer til mat er veldig seksuelt. Jeg kan forstå at noen fans blir opphisset. Å putte ansiktet ditt i ting er generelt sexy. Saken fortsetter under annonsen.

- Jeg tror vi ofter glemmer å nyte maten skikkelig. Hvis noe smaker godt, så er det bra, men smak OG tekstur - det er fantastisk. Overraskende nok har de smakløse brødene en bedre aroma når du først kommer inn der, sier hun til Elle. 

Det har seg faktisk slik at flere har spurt om de kan få kjøpe brødet som Bread Face har rullet ansiktet si i. Hun forteller at hun absolutt vil selge brødet hvis noen spør etter det. 

LES OGSÅ: Slik ser 116 lag med neglelakk ut

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer