Farmen kjendis

- Har endret livet mitt

Farmen-oppholdet ble en skikkelig «wake up call» for Malin Nesvoll (33) – som lærte noe helt nytt om seg selv.

FARMEN KJENDIS: Malin Nesvoll forteller at hun fikk sjokk da hun kom til Farmen-gården. Foto: TV 2 / Strix
FARMEN KJENDIS: Malin Nesvoll forteller at hun fikk sjokk da hun kom til Farmen-gården. Foto: TV 2 / Strix Vis mer
Publisert

Da influenser Malin Nesvoll (33) ble oppringt fra Farmen-produksjonen, og fikk tilbud om å være med i årets sesong, tenkte hun ikke mer enn et halvt sekund før hun sa ja, forteller hun med stort engasjement til KK, som har slått på tråden for å snakke litt mer om hvordan det var å gå 100 år tilbake i tid.

- Jeg har sett på Farmen i alle herrens år – jeg er superfan! Jeg har alltid sett på det som helt rå mulighet. Jeg ble dritglad!

Malin har tenkt at Farmen ser så fint og idyllisk ut – at man bader litt, slapper av på gresset med et strå i munn, og koser seg. Men virkeligheten var langt unna bildet hun hadde dannet seg.

- Jeg fikk ganske umiddelbart et lite sjokk, egentlig. Jeg ble veldig overrasket over hvor mye tungt arbeid det var. Det var en skikkelig «wake up call» for meg, sier Malin med en latter.

Mest utfordrende

- Hva var mest utfordrende for deg under oppholdet?

- Det må være det fysiske arbeidet. På TV ser man bare et lite sekund av det vi gjør, for vi jobbet virkelig fra grytidlig om morgenen, til sent på kveld. Til og med produksjonen grep inn og sa at vi måtte sove litt lenger, sier hun, og legger til:

- Man skal søren ikke undervurdere fysisk arbeid! All heder og ære til dem som jobber med det. Jeg er vant til å sitte på telefonen min og ta bilder av meg selv, liksom, sier hun med en latter.

Overrasket

I dagens episode får man se at Malin får en liten knekk. Hun har tidligere vært åpen om at hun har angst, og at hun er litt «frynsete» til tider.

- Som legen min sier: Jeg er litt mer sårbar fysisk og psykisk enn mange andre.

Derfor var hun forberedt på at Farmen kom til å bli tøft.

- Det som overrasket meg, var at det gikk så veldig mye bedre enn jeg hadde forventet! Jeg er mye sterkere enn jeg trodde – både fysisk og mentalt. Det ga meg så sykt mestringsfølelse, sier hun, og legger til:

- Farmen har utvilsomt endret livet mitt – det ble så tydelig for meg at jeg tåler mer enn jeg tror. Når man har levd så lenge med angst og diverse andre utfordringer, blir man litt ekstra forsiktig. Jeg har pleid å passe veldig på, så det ikke blir for mye på én gang, da jeg risikerer å bli dårlig. Men etter Farmen har jeg skjønt at jeg faktisk tåler litt høyere press, og at det går fint.

I ettertid har Malin derfor turt å utfordre seg selv mer både fysisk og mentalt, og ta på seg mer jobb.

- Det er skikkelig rått. Jeg tar med meg den opplevelsen for resten av livet, sier hun entusiastisk.

Foto: TV 2 / Strix
Foto: TV 2 / Strix Vis mer

Fikk aldri ladet opp batteriene

33-åringen er en utadvendt og sosial person, men hun har også behov for å trekke seg tilbake for å «lade det sosiale batteriet». Det ble det ikke mye tid til inne på gården.

- Det er jo litt slitsomt å bo så tett oppå folk du ikke kjenner spesielt godt. Og dersom du trekker deg unna, er du ikke en ressurs, og da står du i fare for å bli valgt som førstekjempe. Det var ganske stress. Jeg fikk aldri tid til å lade de sosiale batteriene – man måtte bare kjøre på.

De få gangene hun fikk tid for seg selv, var stort sett på do.

- Ofte satt jeg i fem minutter ekstra på do. Jeg bare dinglet med beina og pustet litt. Så tok jeg på meg masken og gikk ut igjen.

Beste minne

- Hva er ditt beste minne fra Farmen?

- Det er jo litt rart, men det jeg savner mest er kua Ramona. Og det sier jeg ikke for å være morsom! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli så knyttet til en ku. Jeg er så glad i Ramona – det var så hyggelig å sitte helt inntil den varme magen hennes og melke. Man blir kjent med personligheten til kuene – de prøver å teste grenser, og er bare så morsomme dyr.

Malin har snakket med Ramonas egentlige eier, og planlagt et møte neste uke.

- Det blir et stort øyeblikk! Jeg gleder meg skikkelig til å gi Ramona en klem.

Overveldende å komme ut

Malin kan ikke avsløre hvor lenge hun blir på gården, men det var lenge nok til at hun havnet i den velkjente «bobla». Først da hun kom ut fra gården, innså hun hvor dypt hun satt i bobla.

- Det var som å være i en drøm, sier hun.

Det aller første hun gjorde, var å dra på McDonald’s. Der var det masse folk, skjermer og lyder.

- Det ble så overveldende for meg. Jeg ble litt engstelig, og syntes at det var ekkelt. Jeg trengte litt tid til å komme tilbake til det vanlige livet.

- Hva savnet du mest under oppholdet?

- Jeg savnet kattene mine grusomt mye! Det er kanskje fælt å si, da jeg har en samboer også, men jeg lever så tett på de kattene. Ettersom jeg jobber hjemmefra, er kattene de eneste kollegaene jeg har, og jeg prater med dem hver dag. Vi er liksom på kontoret sammen. Det var veldig godt å se dem igjen, sier hun.

KOLLEGA: Malin ser på kattene som kollegaene sine. Her sammen med Kasper. Foto: Privat
KOLLEGA: Malin ser på kattene som kollegaene sine. Her sammen med Kasper. Foto: Privat Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer