Meghan fødsel

Har gitt døtrene samme navn

De nybakte foreldrene Meghan og Harry avslører datterens kjælenavn.

MEGHAN FØDSEL: Det er ingen overraskelse at brødrene William og Harry har valgt å kalle opp sine førstefødte døtre etter både moren Diana og farmor dronning Elizabeth. Her fra Westminster Abbey i november 2018 med konene Kate og Meghan. FOTO: NTB
MEGHAN FØDSEL: Det er ingen overraskelse at brødrene William og Harry har valgt å kalle opp sine førstefødte døtre etter både moren Diana og farmor dronning Elizabeth. Her fra Westminster Abbey i november 2018 med konene Kate og Meghan. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I november 2020 åpnet hertuginne Meghan (39) opp i et essay i New York Times at hun i juli samme år hadde gått gjennom en spontanabort.

Nå, 11 måneder senere smiler endelig lykken - hertuginnen og ektemannen prins Harry (36) har fått en datter.

Den lille jenta kom til verden på Santa Barbara Cottage Hospital i California, ikke langt unna der ekteparet og sønnen Archie (2) bor.

Meghan og Harrys datter veide 3,4 kilo, ifølge en pressemelding publisert på hertugfamiliens offisielle nettside Archewell, og ble født klokken 11:40 på formiddagen den aller første fredagen i juni.

Avslørte kjælenavnet

Det er ingen overraskelse at Meghan og Harry har valgt å hedre nære familiemedlemmer ved å kalle datteren opp etter dem.

Jenta har fått navnet Lilibet Diana Mountbatten-Windsor - og er dermed oppkalt etter sin oldemor dronning Elizabeth (95), som har kjælenavnet Lilibet, og selvfølgelig Diana etter sin avdøde farmor prinsesse Diana.

Ifølge de nybakte foreldrene skal den lille jenta til daglig bli kalt Lili.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer