Meghan og Harry

Har inngått avtale med Netflix

Vi krysser fingrene for at «Keeping Up With the Sussexes» er på vei.

MEGHAN OG HARRY: Hertugparet av Sussex har mye spennende på gang. Foto: NTB
MEGHAN OG HARRY: Hertugparet av Sussex har mye spennende på gang. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det hadde virkelig vært helt nydelig om Netflix-planene til Meghan og Harry var en realityserie, men det kan se ut til at vi bare må fortsette å drømme om at hertugparet av Sussex skal ta over stafettpinnen etter Kardashians.

«Keeping Up WIth The Sussexes» er altså ikke på vei, men hertugparet har inngått en avtale med strømmegiganten om en rekke andre prosjekter.

ET FARVEL: Nå er de ikke lenger offisielle medlemmer av den britiske kongefamilien. VIDEO: KK Vis mer

Men det var faktisk flere rykter som sa at Meghan og Harry var aktuelle med en realityserie, men det stemte nok ikke helt. HELLO! skal nemlig ha fått dette bekreftet gjennom en talsperson for hertugparet.

«Hertugen og hertuginnen skal ikke ta del i noen realityserier», skal han ha sagt.

Samme nettavis melder også om at en talsperson for Netflix skal ha fortalt the Press Association at paret holder på å utvikle flere prosjekter. Det skulle blant annet inkludere en innovativ naturdokumentar-serie og en animert serie som hyller kvinnen.

Hør mer om samarbeidet her:

- Vi hadde ikke noe annet valg

Nylig ble det også kjent at paret har startet sitt eget produksjonsselskap. Meghan har også inngått en avtale med Disney hvor hun har gjort voiceover på en naturdokumentar.

Men dette hadde ikke vært mulig for et år siden. Det var også kanskje derfor hertugparet valgte å si fra seg sine rojale plikter i januar 2020. Nyheten kom som et sjokk på både den britiske kongefamilien og resten av verden.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Meghan og Harry har møtt mye motgang i sine år som kjærester, forlovede og nå ektefeller. Mye kritikk er blitt rettet mot de to, og til slutt ble det nok for dem begge. Se video over.

Nå skal paret ha funnet seg til rette i USA sammen med sønnen Archie (1). Vi gleder oss til å se hva de finner på sammen med Netflix framover!

BURSDAGSBARN: Meghan og Harrys sønn, Archie, fyller ett år 6. mai. I den anledning er det blitt delt en ny video. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer