Victoria Beckham

Harper (11) med klar beskjed til mamma: - Uakseptabelt og drøyt

Både datteren og ektemannen kritiserer mamma Victoria Beckham for fortidens valg.

VICTORIA BECKHAM: Det er gjerne av barna sine man skal høre det! Harper Beckham er intet unntak. FOTO: Skjermdump / Instagram / @victoriabeckham
VICTORIA BECKHAM: Det er gjerne av barna sine man skal høre det! Harper Beckham er intet unntak. FOTO: Skjermdump / Instagram / @victoriabeckham Vis mer
Publisert

Denne sommeren kan ekteparet David (47) og Victoria (48) Beckham feire hele 23 år som mann og kone, og i anledning jubileet har motedesigner og tidligere Spice Girls-medlem Victoria stilt opp i et stort intervju med australske Vogue.

I intervjuet, ført i pennen av danske Anders Christian Madsen som opprinnelig er motekritiker for britiske Vogue, åpner firebarnsmoren opp om kroppspress som følge av det å være verdensberømt, kritikken hun har fått som klesdesigner og ekteskapet med den tidligere Manchester United-spilleren.

Uakseptabelt og drøyt

Victoria Beckham avslører også at datteren Harper Seven (11) nylig kom med knallhard kritikk av morens ikoniske moteøyeblikk.

11-åringen synes nemlig mye av det moren Victoria gikk kledd i under glansdagene med Spice Girls på 90-tallet, var totalt uanstendig.

- Hun sa faktisk her om dagen, 'mamma, jeg har sett noen bilder av da du var med i Spice Girls, og toppene dine var rett og slett uakseptable. De var altfor korte!', forteller Victoria med et smil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer