Victoria Beckham

Harper (11) med klar beskjed til mamma: - Uakseptabelt og drøyt

Både datteren og ektemannen kritiserer mamma Victoria Beckham for fortidens valg.

VICTORIA BECKHAM: Det er gjerne av barna sine man skal høre det! Harper Beckham er intet unntak. FOTO: Skjermdump / Instagram / @victoriabeckham
VICTORIA BECKHAM: Det er gjerne av barna sine man skal høre det! Harper Beckham er intet unntak. FOTO: Skjermdump / Instagram / @victoriabeckham Vis mer
Publisert

Denne sommeren kan ekteparet David (47) og Victoria (48) Beckham feire hele 23 år som mann og kone, og i anledning jubileet har motedesigner og tidligere Spice Girls-medlem Victoria stilt opp i et stort intervju med australske Vogue.

I intervjuet, ført i pennen av danske Anders Christian Madsen som opprinnelig er motekritiker for britiske Vogue, åpner firebarnsmoren opp om kroppspress som følge av det å være verdensberømt, kritikken hun har fått som klesdesigner og ekteskapet med den tidligere Manchester United-spilleren.

Uakseptabelt og drøyt

Victoria Beckham avslører også at datteren Harper Seven (11) nylig kom med knallhard kritikk av morens ikoniske moteøyeblikk.

1997: Spice Girls-stjernene Geri Halliwell og Victoria Beckham under Brit Awards i 1997. FOTO: NTB
1997: Spice Girls-stjernene Geri Halliwell og Victoria Beckham under Brit Awards i 1997. FOTO: NTB Vis mer

11-åringen synes nemlig mye av det moren Victoria gikk kledd i under glansdagene med Spice Girls på 90-tallet, var totalt uanstendig.

- Hun sa faktisk her om dagen, 'mamma, jeg har sett noen bilder av da du var med i Spice Girls, og toppene dine var rett og slett uakseptable. De var altfor korte!', forteller Victoria med et smil.

1999: Victoria Adams og David Beckham mens de ennå var kjærester. Paret giftet seg 4. juli dette året. FOTO: NTB
1999: Victoria Adams og David Beckham mens de ennå var kjærester. Paret giftet seg 4. juli dette året. FOTO: NTB Vis mer

Og det er ikke bare 11-åringen Harper som synes mammas antrekk var for drøye - også ektemannen David Beckham har grøsset over enkelte antrekk kona har vært ikledd.

- Han er enig med Harper, og har uttrykt at han er frastøtt av lengden på toppene jeg har gått i.

1997: Victoria Beckham holder hånden til prins Harry, under et event i 1997, sammen med Mel B og Baby Spice. FOTO: NTB
1997: Victoria Beckham holder hånden til prins Harry, under et event i 1997, sammen med Mel B og Baby Spice. FOTO: NTB Vis mer

Forhåndsdømt som klesdesigner

I 2008 debuterte det tidligere Spice Girls-medlemmet med egen kleskolleksjon under New York Fashion Week, noe som både ble kritisert og hyllet i moteverdenen.

Mange rynket på nesen over at artisten nå hadde tatt spranget over til moteindustrien. I Vogue Australia-intervjuet forteller Victoria at hun opplever at nettopp fordi at hun hadde vært innom showbiz før hun debuterte på catwalken, er hun blitt forhåndsdømt som klesdesigner.

KLESDESIGNER: Victoria Beckham under sitt eget catwalkshow under New York Fashion Week i 2014. FOTO: NTB
KLESDESIGNER: Victoria Beckham under sitt eget catwalkshow under New York Fashion Week i 2014. FOTO: NTB Vis mer

Men hun benekter at hun vil være Spice Girls-tiden foruten.

- Nei. Mange muligheter har kommet min vei, nettopp på grunn av fortiden min. Det er et tveegget sverd, men jeg kommer aldri til å klage over det. Kan det være frustrerende noen ganger? Absolutt. Men det er også til min favør. Granskes andre klesmerker like mye som mitt? Absolutt ikke. Men hvor mange andre merker kan skilte med samme luksus, med tanke på å få like mye fokus når de ønsker det? spør hun retorisk.

PÅ MAMMAS MOTESHOW: David Beckham med sønnene Romeo og Cruz, og datteren Harper på fanget, under fashion week i London i februar 2020. FOTO: NTB
PÅ MAMMAS MOTESHOW: David Beckham med sønnene Romeo og Cruz, og datteren Harper på fanget, under fashion week i London i februar 2020. FOTO: NTB Vis mer

Kjendiskvinner verden over har i alle fall omfavnet den tidligere popstjernens egendesignede moteantrekk, og mange av dem er blitt sett på rød løper i nettopp customized Victoria Beckham.

Blant dem er hertuginne Meghan (40), grevinne Sophie (57) av Wessex, artist og skuespiller Lady Gaga (36), reality-stjerne Kim Kardashian (41), artist Jennifer Lopez (52) og skuespillerne Eva Longoria (47), Sienna Miller (40) og Olivia Coleman (48).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer