Prins Harry

Harry brukte opp Meghans lystgass under fødselen

Prins Harry innrømmer at han tok rikelig for seg av hjelpemidlene da kona skulle føde.

PRINS HARRY: I boken forteller prins Harry at det var under fødselen til sønnen Archie, at han hadde en heller ukonvensjonell opptreden på fødestua. Foto: NTB
PRINS HARRY: I boken forteller prins Harry at det var under fødselen til sønnen Archie, at han hadde en heller ukonvensjonell opptreden på fødestua. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Da prins Harry kom med sin mye omtalte selvbiografi Spare i januar 2023, bød han rikelig på detaljer fra livet i den britiske kongefamilien.

Han beskrev også en barndom mens moren enda levde, der hun viste sin kjærlighet for barna. Siden, da Diana døde etter bilulykken i Paris, var bildene av de to morløse guttene, som gikk med bøyde hoder etter morens kiste gjennom Londons gater, hjerteskjærende.

Trodde moren hadde gjemt seg

I boken skriver Harry om tapet av moren, og at han til langt oppe i voksen alder trodde at hun bare hadde søkt dekning, og at hun kom til å komme tilbake. Men han mimrer også om en god mor som ikke kunne få nok av å leke med sønnene sine.

Da Harry etter en turbulent ungdomstid med fester og dop, giftet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle, ble paret snart foreldre til sønnen Archie og senere til datteren Lilibet Diana, oppkalt etter dronning Elizabeth og prinsesse Diana.

Supte lystgass

Og det var under fødselen til sønnen Archie, at prins Harry hadde en heller ukonvensjonell opptreden på fødestua. I boken sin røper han nemlig at han tok for seg av lystgassen som kona skulle ha når fødselen kom ordentlig i gang:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer