Guro Fostervold Tvedten

Håvard hyller kona etter sterk og ærlig tekst

«Å øve på å leve er å tåle at det er rotete når noen kommer på besøk» skriver Guro Fostervold Tvedten.

GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Den profilerte journalisten og TV-profilen Guro Fostervold Tvedten delte tanker i sterkt innlegg på Instagram - som flere har gitt uttrykk for at de kjenner seg igjen i. Her med ektemannen Håvard Tvedten. FOTO: Truls Qvale
GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Den profilerte journalisten og TV-profilen Guro Fostervold Tvedten delte tanker i sterkt innlegg på Instagram - som flere har gitt uttrykk for at de kjenner seg igjen i. Her med ektemannen Håvard Tvedten. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en sommer med overflod av tilsynelatende «perfekte» feriebilder i feed, både på Instagram og Facebook, følte journalist og TV-profil Guro Fostervold Tvedten (47) seg mettet - både av seg selv og andre.

Under et alene-opphold på et spahotell formulerte tobarnsmoren en ærlig og sterk tekst om det å øve seg på å leve i nuet. En tekst som svært mange skulle gi uttrykk for at de kjenner seg igjen i.

- Jeg hadde tid for meg selv og satt i en solstol, da denne refleksjonen plutselig dukket opp i hodet mitt. Fordi den var så ektefølt, tenkte jeg at kanskje flere også ville gjenkjenne noe i den, og derfor skrev jeg den ned og la ut på Instagram, forklarer Guro til KK, og legger til:

- Jeg deler både overfladiske ting og ekte refleksjon på Instagram. Men i sommer føltes det ut som det hadde blitt mest av det første, og det var på tide med noe med litt dybde. Det traff mange, og det var fint å se!

Og én av de som ble truffet av den sterke teksten var ektemannen og tidligere håndballspiller Håvard Tvedten (43). Han er for tiden i Tokyo, der han er håndballekspert for NRK under Sommer-OL. I kommentarfeltet la han ut en rørende hyllest til kona.

«Elsker å trene på livet sammen med deg❤️ » skrev ektemannen gjennom de siste 12 årene.

Også prinsesse Märtha Louise (49) ga uttrykk for at hun kjenner seg igjen i teksten, og delte en personlig kommentar til innlegget:

«Jaaaaa. Jeg prøver også å øve sånn hver dag!! Så viktig at du setter fokus på det! Love it! ❤️».

Ønsker å bli eksponert for dypere ting i feeden

I teksten kommer Guro med eksempler på hvordan man kan øve seg på å leve, gjennom å gjøre det motsatte av det som er tryggest og lettest.

- Det er ikke enkelt, det koster litt. Men gevinsten er så stor at det er rart at det ikke er mer fokus på det, i hvert fall hvis man har som mål å være i utvikling og å få et rikere liv! Vi har jo lært at vi skal kutte ut alle de tingene vi ikke synes er behagelig. Men hva skjer når vi i det små gjør motsatt? Det er for meg å øve seg på å leve! sier Guro til KK.

TOBARNSMOR: Sammen med ektemannen Håvard Tvedten har Guro sønnene Luka Tobias (11) og Daniel Leander (10). FOTO: Truls Qvale
TOBARNSMOR: Sammen med ektemannen Håvard Tvedten har Guro sønnene Luka Tobias (11) og Daniel Leander (10). FOTO: Truls Qvale Vis mer

- Hva tenker du om at det er så mange som gir uttrykk for at de kjenner seg igjen i teksten? Er dette noe vi snakker for lite om?

- At dette traff som det gjorde viser vel at veldig mange ønsker å bli eksponert for dypere ting på sin feed. Etter en sommer med utrolig mange perfekte storys fra veldig mange - inkludert meg selv - kjennes det godt å lese noe ekte og sårbart som handler om hvordan det egentlig er å leve og være et menneske på godt og vondt.

Hver gang Guro skriver slike type innlegg opplever hun at responsen er enorm, men det betyr ikke at hun aldri kommer til å legge ut lettbeinte innlegg igjen.

- Og så skal jeg fortsette å poste både om kjoler og vakre ting, men dette gir helt klart inspirasjon til å gå i dybden til mine følgere enda litt oftere!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer