Guro Fostervold Tvedten

Håvard hyller kona etter sterk og ærlig tekst

«Å øve på å leve er å tåle at det er rotete når noen kommer på besøk» skriver Guro Fostervold Tvedten.

GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Den profilerte journalisten og TV-profilen Guro Fostervold Tvedten delte tanker i sterkt innlegg på Instagram - som flere har gitt uttrykk for at de kjenner seg igjen i. Her med ektemannen Håvard Tvedten. FOTO: Truls Qvale
GURO FOSTERVOLD TVEDTEN: Den profilerte journalisten og TV-profilen Guro Fostervold Tvedten delte tanker i sterkt innlegg på Instagram - som flere har gitt uttrykk for at de kjenner seg igjen i. Her med ektemannen Håvard Tvedten. FOTO: Truls Qvale Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en sommer med overflod av tilsynelatende «perfekte» feriebilder i feed, både på Instagram og Facebook, følte journalist og TV-profil Guro Fostervold Tvedten (47) seg mettet - både av seg selv og andre.

Under et alene-opphold på et spahotell formulerte tobarnsmoren en ærlig og sterk tekst om det å øve seg på å leve i nuet. En tekst som svært mange skulle gi uttrykk for at de kjenner seg igjen i.

- Jeg hadde tid for meg selv og satt i en solstol, da denne refleksjonen plutselig dukket opp i hodet mitt. Fordi den var så ektefølt, tenkte jeg at kanskje flere også ville gjenkjenne noe i den, og derfor skrev jeg den ned og la ut på Instagram, forklarer Guro til KK, og legger til:

- Jeg deler både overfladiske ting og ekte refleksjon på Instagram. Men i sommer føltes det ut som det hadde blitt mest av det første, og det var på tide med noe med litt dybde. Det traff mange, og det var fint å se!

Og én av de som ble truffet av den sterke teksten var ektemannen og tidligere håndballspiller Håvard Tvedten (43). Han er for tiden i Tokyo, der han er håndballekspert for NRK under Sommer-OL. I kommentarfeltet la han ut en rørende hyllest til kona.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer