Hayden Panettiere

Hayden Panettiere (26) hadde kveldens dristigste utringning

Den tidligere «Heroes»-skuespilleren unnlot lite til fantasien.

HAYDEN PANETTIERE: Strålte i denne pudderrosa kreasjonen på Critic's Choice.  Foto: wenn.com
HAYDEN PANETTIERE: Strålte i denne pudderrosa kreasjonen på Critic's Choice. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bare en uke etter at Golden Globes gikk av stablen i Beverly Hills, var det natt til mandag duket for nok et stjernespekket arrangement - nemlig Critics’ Choice Awards i Santa Monica.

Flere av de største Hollywood-kjendisene stod i kø på den røde løperen, derav blant annet den svenske skuespilleren Alicia Vikander (27), supermodell og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley (28), tidligere «Friends»-skuespiller Jennifer Aniston (46) og Rachel McAdams (37) som vi nylig fikk se i andre sesong av krimserien «True Detective».

AVSLØRENDE KJOLE: Hayden Panettiere overlot lite til fantasien i denne kreasjonen.   Foto: Pa Photos
AVSLØRENDE KJOLE: Hayden Panettiere overlot lite til fantasien i denne kreasjonen. Foto: Pa Photos Vis mer

Men en av de som tiltrakk seg mest oppmerksomhet var den tidligere «Heroes»-skuespilleren, Hayden Panettiere (26), som entret rampelyset i en oppsiktsvekkende ferskenfarget kjole. Den vakre kreasjonen hadde nemlig en ganske dristig utringning. I tillegg var kjolen åpen i ryggen, og det eneste som holdt alt på plass var et par tynne stropper foran og bak.  LES OGSÅ: Kiernan Shipka (15) overrasket alle på Emmy Awards

Snakket ut om fødselsdepresjonen 

Dette var et av de første offentlige arrangementene 26-åringen har deltatt på siden hun frivillig søkte profesjonell hjelp på et behandlingssenter for fødselsdepresjonen hun fikk da datteren Kaya (1) kom til verden. 

På den røde løperen åpnet Panettiere, som er sammen med tungvektsbokseren Vladimir Klytsjko (39), seg opp om den tunge tiden. 

- Jeg har fått utrolig mye støtte. Jeg er kjempestolt over å kunne være en talsperson som kan fortelle andre kvinner at det ikke er noe galt i å søke hjelp for fødselsdepresjonen– de er ikke alene, uttalte hun til Entertainment Tonight.

Se antrekkene til resten av kjendisene i bildeserien nedenfor: 

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer