Underholdning:

HBO kommer med Grease-serie

41 år etter at filmen ble sluppet er streaming-giganten klar med oppfølger.

GREASE: I 2020 lanserer HBO en Grease-serie! Foto: Scanpix
GREASE: I 2020 lanserer HBO en Grease-serie! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ofte serier går så bra at serieskaperne lager filmer til fansens store glede. Et eksempel på dette er «Sex and the City». Det ble laget to filmer etter serien slutt i 2004, og selv om fansen håper på en tredje, ser det mørkt ut.

Det er derimot ikke så ofte det blir laget serier av store filmer.

I 1978 kom filmsuksessen Grease ut. Til tross for at den nå er over 40 år gammel, er den fortsatt høyt elsket. Såpass høyt at det i 2016 ble bestemt at det skulle lages en ny versjon av Grease.

Julianne Hough, Vanessa Hudgens og Aaron Tveit kapret rollene som «Sandy», «Rizzo» og «Danny». Det spesielle ved nettopp denne versjonen, var at den ble sendt live på TV. Det hele ble en suksess, og nå er det klart for nok en versjon av Grease - denne gang i serieform!

Grease: Rydell High

Skolen «Sandy» og «Danny» går på «Rydell High». Serien har derfor fått navnet «Grease: Rydell High». Det ligger dermed an til at serien vil foregå mye på den videregående skolen.

Serien blir produsert av Paramount for HBO Max. Ifølge Hollywood Reporter vil handlingen foregå på 50-tallet, akkurat som i filmen, og den vil også inneholde flere av de originale låtene. Det skal også lages noen nye til serien.

Premieren er satt til 2020.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer