Kjendisbarn:

Heath Ledgers datter er faren opp av dage

Michelle Williams og Heath Ledger fikk datteren Matilda sammen i 2005 I dag er datteren 16 år. Slik ser hun ut!

KJENTE FORELDRE: Matilda Rose Ledger er datteren til skuespillererne Michelle Williams og Heath Ledger. Her bilde sammen med mamma Michelle fra 2012. FOTO: NTB
KJENTE FORELDRE: Matilda Rose Ledger er datteren til skuespillererne Michelle Williams og Heath Ledger. Her bilde sammen med mamma Michelle fra 2012. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisparet Michelle Williams og Heath Ledger ble separert to år etter at Matilda kom til og ett år senere, i 2008, kom den rystende nyheten om at pappa Heath Ledger hadde gått bort.

Matilda vokste opp med moren, Michelle Williams, som har gjort hva hun kunne for å hedre minnet til sin tidligere mann. Det skriver Baam.se i en sak nylig. I dag er Matilda Rose Ledger 16 år og er å se i New Yorks gater sammen med moren.

LES OGSÅ: 19 kjendis-dødsfall som sjokkerte verden

Likner pappa på flere måter

Filmstjernen Heath Ledgers fans har tidligere nevnt hvor lik Matilda er sin avdøde far av utseende. Hennes brune øyne, mørk blonde hårfarge og ansiktsuttrykk gjør at hun er faren sin opp av dage, mener noen.

Matildas farfar Kim, har sagt at barnebarnet er lik Heath også i personligheten.

– Hun har veldig mange av hans fakter og færer. Hun er nysgjerrig og hun har hans energi. Heath sov aldri da han var liten og Matilda er likedan. Heath var også en sånn. Så det er virkelig fantastisk, har Kim sagt til The Project.

Bilde av Michelle Williams og datteren Matilda Ledger fra 2019. Foto hentet fra Matildas fanside på Instagram.

Ifølge kilder, New Idea har snakket med, deler Matilda til og med sin pappas lidenskap for sjakkspilling og spiller på hans gamle brett.

«Kan ikke få han tilbake»

Heath Ledger og Michelle Williams var sammen i tre år. Om det å oppfostre Matilda som alenemor har Michelle tidligere sagt:

– Det finnes et åpenbart hull i mitt og Matildas liv. Naturligvis er instinktet å ville fylle det hullet og få det til å forsvinne, men jeg har kommet frem til at det er umulig. Ingenting kommer til å fylle det tomrommet, for det vi vil ha tilbake, kan vi ikke få, hvilket er denne personen. Jeg kommer ikke til å stresse med noe, og løpe rundt som en gal person og gjøre meg selv gæren. Jeg kommer til å respektere fraværet. Jeg forsøker ikke å fylle på med noe, det er som det er, sa Michelle til det britiske magasinet Marie Claire i 2011.

Fant kjærligheten på ny

I dag har Michelle gått videre og Matilda har fått et halvsøsken. Sommeren 2020 fikk Michelle barn med hollywoodregissøren Thomas Kail (43). De to møttes på i jobb i 2019 da Michelle spilte i HBO-serien Fosse/Verdon, som Thomas var regissør og produsent på.

Med årene har Michelle blitt mer bekvem med å vise frem datteren sin.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer