Heidi Klum hemmelig gift etter to måneder med 17 år yngre musiker

Supermodellen har hatt ring på fingeren siden februar.

GIFTET SEG: Heidi Klum fant lykken med den tyske artisten Tom Kaulitz i fjor. I julen forlovet de seg, og i februar inngikk de ekteskap. Det er først nå den gledelige nyheten er blitt kjent. FOTO: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Heidi Klum fant lykken med den tyske artisten Tom Kaulitz i fjor. I julen forlovet de seg, og i februar inngikk de ekteskap. Det er først nå den gledelige nyheten er blitt kjent. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den tyske supermodellen Heidi Klum (45) har giftet seg for tredje gang. I februar i år lovet hun nemlig evig troskap med den tyske Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (29) - som er 17 år yngre enn henne.

Det var TMZ som først meldte nyheten, og de viser til en vielsesattest hvor det står at de to inngikk ekteskap 22. februar 2019. Tom Kaulitz fridde til Heidi Klum på julaften, så de rakk å være forlovet i to måneder før de ble smidd i hymens lenker.

På sin offisielle Instagram-profil delte hun den gledelige nyheten med fansen ved juletider, og skrev «Jeg sa ja!» til et bilde av forlovelsesringen.

Se dette innlegget på Instagram

I SAID YES ❤️

Et innlegg delt av Heidi Klum (@heidiklum)

Ekteparet har foreløpig ikke selv bekreftet den gledelige bryllupsnyheten.

Heidi Klum var gift med stylist Ric Pipino fra 1997 til 2002, og artist Seal (56) fra 2005 til 2014. Tom Kaulitz var på sin side gift med den tyske modellen Ria Sommerfeld (37) fra 2015 til 2018.

Den 45 år gamle modellen har barna Lou (9), Johan (12), Henry (14) med Seal, og datteren Helene (15), som hun fikk med den italienske forretningsmannen Flavio Briatore (69) etter en kort forhold i 2003.

Blir ofte spurt om aldersforskjellen

Tom Kaulitz har allerede rukket å knytte nære bånd med de fire barna, og har ved flere anledninger blitt fotografert på shopping og spaserturer med Heidis barn.

STEFAR: Tom Kaulitz er nå blitt stefar til Heidi Klums fire barn. Her med hennes yngste datter Lou i New York sommeren 2018. FOTO: NTB Scanpix
STEFAR: Tom Kaulitz er nå blitt stefar til Heidi Klums fire barn. Her med hennes yngste datter Lou i New York sommeren 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med det amerikanske magasine InStyle, publisert i fjor sommer, kommenterte Heidi Klum aldershysteriet som har oppstått etter at hun ble sammen med den 17 år yngre musikeren.

- Kjæresten min er mange år yngre enn meg, og mange stiller spørsmålstegn ved dette. Det virker som det er den eneste gangen alder har noe å si, og at jeg må begrunne valget mitt. Jeg tenker egentlig ikke så mye på det ellers. Man må bare prøve å leve et så lykkelig liv som man kan gjøre, uten å bry seg om hva andre folk tenker. For bekymringer vil kun gi deg mer rynker.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer