Hele familien fulgte prinsesse Charlotte til første skoledag!

Endelig hadde mamma Kate anledning til å følge til første skoledag.

FIN FAMILIE: Prinsesse Charlotte fikk selskap av mamma hertuginne Kate, pappa prins William og storebror prins George på sin aller første skoledag på Thomas’s Battersea i Vest-London. FOTO: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Prinsesse Charlotte fikk selskap av mamma hertuginne Kate, pappa prins William og storebror prins George på sin aller første skoledag på Thomas’s Battersea i Vest-London. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag 5. september markerte en milepæl i hertugfamilien - da begynte nemlig prinsesse Charlotte (4) på den prestisjetunge skolen Thomas’s Battersea i Vest-London.

Storebror prins George (6) går allerede på samme skole, og det er nok en trygghet for henne at hun har et kjent fjes på skolen den første tiden.

Storebror George, mamma hertuginne Kate (37) og pappa prins William (37) fulgte alle sammen prinsesse Charlotte til sin aller første skoledag. De ble tatt imot av skolens rektor Helen Haslem.

Går under navnet Charlotte Cambridge

Det var også hun som tok imot prins George da han hadde sin første skoledag i september 2017. Da var det riktignok bare pappa prins William som fulgte sin førstefødte til skolen den gangen, ettersom hertuginne Kate lå hjemme med ekstrem svangerskapskvalme - hyperemesis gravidarum - i forbindelse med svangerskapet med yngstesønnen prins Louis (1).

Men nå kunne endelig mamma hertuginne Kate følge et av sine tre barn til første skoledag, og 37-åringen smilte fra øre til øre da hun ankom prestisjeskolen hånd i hånd med prinsesse Charlotte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer