Jessica Simpson:

Helt ugjenkjennelig

Hollywood-stjernen mener selv hun ikke er til å kjenne igjen på bildet.

ÆRLIG: Jessica Simpson marker seks år som edru. Foto: Splash News/NTB
ÆRLIG: Jessica Simpson marker seks år som edru. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

Nylig markerte sanger og skuespiller Jessica Simpson (43) seks år som edru ved å republisere et gammelt bilde av seg selv på Instagram-story.

«Seks år siden» skriver hun til bildet.

Det var i november 2017 Simpson først ble edru, etter hun skal ha fått beskjed av legen sin om at livet hennes sto i fare.

Bildet ble først ble publisert på Instagram i 2021. Her ser man Simpson sittende på en sofa i en rosa joggedress.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Denne personen avbildet tidlig på morgenen 1. november 2017 er en ugjenkjennelig versjon av meg selv», skrev hun i den originale bildeteksten.

43-åringen fortsatte:

«Jeg hadde mye selvransakelse å gjøre og utforske. Jeg visste i akkurat dette øyeblikket at jeg måtte la meg selv få ta gnisten min tilbake, vise seieren over mine indre kamper med selvrespekt, og møte verden med en tydelig klarhet».

Simpson forklarte at hun måtte slutte å drikke alkohol fordi hun ble «utmattet av å ha hjernen og hjertet sirkulerende i samme retning».

«Drikkingen var ikke problemet. Jeg var. Jeg elsket ikke meg selv. Jeg respekterte ikke min egen makt. I dag gjør jeg det».

REAGERER: Da Jessica Simpson la ut et reklameinnlegg på Instagram ble kommentarfeltet fylt opp med fans som ytret sin bekymring for skuespillernes velvære. Reporter: Christian Fjermeros / Video: @jessicasimpson/Instagram Vis mer

I 2020 kom Simpson med en egen biografi «Open Book», her erkjente hun at hun lenge slet med både rus- og alkoholmisbruk.

Bakgrunnen skal være at hun ble seksuelt misbrukt som barn. Det skal ifølge henne selv ha startet da hun var seks år.

Byrden skal ha sendt henne inn i et mørke fylt av rusmisbruk.

- Jeg ødela meg selv med all alkoholen og pillene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer