«Bridgerton»:

Her avsløres hemmelig hint for sesong 3

- Frøken Penelope Featherington kan ikke forbli veggpryd for alltid.

HEMMELIGHETER: Penelope Featherington, spilt av Nicola Coughlan, har mange hemmeligheter i Netflix-serien Bridgerton. Nylig kunne stjernen selv, i virkeligheten, røpe en ganske stor en for fansen sin. Foto: NTB
HEMMELIGHETER: Penelope Featherington, spilt av Nicola Coughlan, har mange hemmeligheter i Netflix-serien Bridgerton. Nylig kunne stjernen selv, i virkeligheten, røpe en ganske stor en for fansen sin. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Netflix-serien Bridgerton har tatt publikum med storm gjennom to sesonger nå med sine hete romanser, ekstravagante antrekk, som nå trender motebildet og nytenkende fremstilling av den viktorianske æraen.

I sesong én følger vi Daphne (Phoebe Dynevor)og hennes renkespill med hertugen av Hastings (Regé-Jean Page), som selvsagt fører dem til alters når alt kommer til alt. I Sesong to er det Anthony (Jonathan Bailey), den eldste av Bridgerton-søsknene som leter etter en passende kone, og som ender opp med søsteren til hans tiltenkte.

Med disse herlige intrigene og romantiske forviklingene, som får popcornet til å gå av seg selv opp av bollen, er lista satt høy for en tredje sesong.

LES OGSÅ: Nicola Coughlan slår tilbake etter hun ble kalt «hun feite fra Bridgerton»

Snur på rekkefølgen

For dem som har lest Julia Quinns bøker, som «Bridgerton» er basert på, er det forventet at det er det kan komme hele åtte sesonger av serien. Fordi det er nettopp så mange i søskenflokken- alle navngitt i alfabetisk rekkefølge. Derfor skulle man tro at det er den nest yngste broren, Benedict (Luke Thompson) sin tur nå.

Men, som med så mye annet, kan det se ut som serien også tar seg friheter når det kommer til rekkefølgen.

Magasinet People intervjuet nylig seriens kostymedesigner, Sophie Canale, da ga hun et vink for hva vi kan forvente oss av neste sesong.
I episode fire av forrige sesong gjør nemlig karakteren, Penelope Featherington, et uventet trekk.

Hun er vanligvis alltid kledd i gult, etter sin kontrollerende mors ønske, men så dukker hun opp i en grønn kjole. Dette har mange fans tolket som et tegn på en forestående allianse mellom hennes families gule fargepalett og Colin Bridgertons, spilt av Luke Newton, blåtoner.


Canale bekreftet altså disse mistankene og sa at fargevalget hadde vært et subtilt hint om at vi i sesong tre får følge Penelope og Colins kjærlighetshistorie. Noe som også Netflix har bekreftet via Instagram hvor de har erklært at «Frøken Penelope Featherington ikke kan forbli veggpryd for alltid.»

«Jeg har visst det veldig lenge og jeg glemte faktisk at ingen andre visste det inntil i går. Det er også et godt verktøy å vite i hvilken retning karakterene dine går,» sier hun til People.

Båret på en hemmelighet

Også kvinnen bak karakteren Penelope har gitt uttrykk for sin glede over den forestående sesongen. Nylig la den irske skuespilleren, Nicola Coughlan, ut et bilde på sin Instagram hvor hun er avbildet med motskuespiller og (i serien) store kjærlighet, Luke Newton, som spiller Colin Bridgerton.

Sammen med bildet skriver hun:

«Akkurat som Lady Whistledown har jeg båret på en stor hemmelighet veldig lenge... men endelig kan jeg fortelle dere at @bridgertonnetflix Sesong tre blir Colin og Penelopes historie.»Flere sesonger i vente

Det er forventet at filmingen av sesong tre vil starte allerede nå i sommer, noe som gir håp om at fansen ikke må vente i nye ett og ett halvt år før et gjensyn med gjengen.
Samtidig er det også bekreftet fra Netflix at de vil sende også en fjerde sesong av serien.

Da gjenstår det nemlig å se hvordan det går med Benedict (Luke Thompson), Eloise (Claudia Jesse), Francesca (Ruby Stokes), Gregory (Will Tilston), og Hyacinth (Florence Hunt).

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer