Abba

Her blir ABBA-firkløveret gjenforent

Stjernene samlet seg i forbindelse med «Mamma Mia!»-inspirert restaurantåpning.

GJENFORENT: Vi blir så glade av å se dette bildet – endelig er ABBA-gjengen gjenforent! Foto: TT NYHETSBYRÅN
GJENFORENT: Vi blir så glade av å se dette bildet – endelig er ABBA-gjengen gjenforent! Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig på 70-tallet ble den svenske popgruppen ABBA laget, og det tok ikke lang tid før låter som «Dancing Queen», «The Winner Takes It All» og «S.O.S» tok verden med storm. Gruppen – som bestod av Agnetha Fältskog (65), Benny Andersson (69), Anni-Frid Lyngstad (70) og Björn Ulvaeus (70) –  levde stjernetilværelsen i hele ti år år før de til slutt gikk hver sin vei i 1982.

Det er en god stund siden firkløveret har blitt sett sammen, men denne uken samlet de seg i anledning Björn Ulvaeus' restaurantåpning i Stockholm. Ulvaeus åpnet nemlig dørene til sin splitter nye restaurant inspirert av «Mamma Mia!»-musikalen (selveste Meryl Streep spilte én av hovedrollene!) fra 2008, som kun inneholdt kjente og kjære ABBA-sanger. Dessverre bød ikke kvelden på noen opptreden fra den tidligere popgruppen, men fansen setter nok pris på å se bildene fra det som virket å være et gledelig gjensyn likevel.

– Vi er her for å feste, sa Ulvaeus til havet av journalister som hadde møtt opp. Se bildespesial under annonsen.

LES OGSÅ: Kapret verden med platåsko og tricoter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer