GJENFORENT: Vi blir så glade av å se dette bildet – endelig er ABBA-gjengen gjenforent! Foto: TT NYHETSBYRÅN
GJENFORENT: Vi blir så glade av å se dette bildet – endelig er ABBA-gjengen gjenforent! Foto: TT NYHETSBYRÅN Vis mer

Abba

Her blir ABBA-firkløveret gjenforent

Stjernene samlet seg i forbindelse med «Mamma Mia!»-inspirert restaurantåpning.

Publisert

Tidlig på 70-tallet ble den svenske popgruppen ABBA laget, og det tok ikke lang tid før låter som «Dancing Queen», «The Winner Takes It All» og «S.O.S» tok verden med storm. Gruppen – som bestod av Agnetha Fältskog (65), Benny Andersson (69), Anni-Frid Lyngstad (70) og Björn Ulvaeus (70) –  levde stjernetilværelsen i hele ti år år før de til slutt gikk hver sin vei i 1982.

Det er en god stund siden firkløveret har blitt sett sammen, men denne uken samlet de seg i anledning Björn Ulvaeus' restaurantåpning i Stockholm. Ulvaeus åpnet nemlig dørene til sin splitter nye restaurant inspirert av «Mamma Mia!»-musikalen (selveste Meryl Streep spilte én av hovedrollene!) fra 2008, som kun inneholdt kjente og kjære ABBA-sanger. Dessverre bød ikke kvelden på noen opptreden fra den tidligere popgruppen, men fansen setter nok pris på å se bildene fra det som virket å være et gledelig gjensyn likevel.

– Vi er her for å feste, sa Ulvaeus til havet av journalister som hadde møtt opp. Se bildespesial under annonsen.

LES OGSÅ: Kapret verden med platåsko og tricoter

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer