Reese Witherspoon

Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre!

De ser ut som tvillinger, eller hva?

Publisert
Sist oppdatert

Mange foreldre får ofte høre at de ligner på barna sine, og naturlig nok er det mange sønner og døtre der ute som ved én og annen anledning får høre at: «ja, du er nå som snytt ut av nesen på din far/mor!».

Og det er jo ikke så rart, for trekk går jo som kjent igjen fra generasjon til generasjon. Men, det er likevel enkelte «foreldre-og-barn»-duoer som ligner så mye på hverandre at man nesten kan ta dem for å være tvillinger. Hollywood-skuespiller Reese Witherspoon (40) og hennes datter Ava Phillippe (16) får ofte høre dette. For et år siden publiserte hun et bilde av seg selv og datteren på sin offisielle Instagram-profil, og det var flere av følgerne hennes som påpekte den slående likheten.

«Dere ser virkelig ut som tvillinger! Vakre er dere!», skriver en som kaller seg «d.streltsova», mens en Instagram-følger som har brukernavnet «starz_beauty» skriver:

«Du har tydeligvis veldig sterke gener, Reese! #yourtwin».

Me and my girlready for #HotPursuit premiere! @avaphillippe

Et bilde publisert av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Under følger flere eksempler på kjendisdøtre som er sin mor opp av dage! Se bilder øverst i saken

2. Gwyneth Paltrow (43) og Apple Martin (12)

14. mai 2004 kom lille Apple til verden i London. Hennes far er den britiske artisten Chris Martin (39).

3. Lisa Bonet (48) og Zoë Kravitz (27)

1. desember 1988 ble Zoë født i Los Angeles, og hun har fulgt i sin verdensberømte mor og sin verdensberømte far Lenny Kravitz' (52) fotspor - og livnærer seg i dag som sanger og skuespiller.

3. Jennifer Garner (44) og Violet Affleck (10)

Violet har uten tvil arvet mammas sjarmerende smilehull. Hun kom til verden 1. desember 2005 i Los Angeles, og er datter av skuespiller-eksene Jennifer Garner og Ben Affleck (43). 

4. Cindy Crawford (50) og Kaia Gerber (14)

Med en mor som supermodell Cindy Crawford er det kanskje ikke så rart at Kaia Jordan Gerber har fulgt i sin mors modellfotspor. Hun ble født 3. september 2001 i Los Angeles, og hennes far er forretningsmannen rande gerber (54) - som har vært gift med Crawford siden 1998.

5. Katie Holmes (37) og Suri Cruise (10)

Den lille skjønnheten ble født på Santa Monica i California 18. april 2006, og mon tro om hun følger i skuespiller-fotsporene til mamma Katie og pappa Tom Cruise (53) når hun blir eldre?

6. Uma Thurman (46) og Maya Thurman-Hawke (17)

8. juli 1998 ble det født en liten kjendisdatter i New York, som fikk navnet Maya. Hun er nemlig datteren til skuespiller-eksene Uma Thurman og Ethan Hawke (45). De skilte lag i 2005.

7. Yolanda (52) og Gigi Hadid (21)

Den unge modellen ble født 23. april 1995 i Los Angeles, men har aner fra både Nederland, Israel og Jordan. Hennes far er den styrtrike forretningsmannen Mohamed Hadid (67).

8. Jessica Simpson (35) og Maxwell Johnson (4)

1. mai 2012 ble lille Maxwell født, og har arvet sin artistmors blonde lokker og sjarmerende smil. Hennes far er den tidligere amerikanske fotball-spilleren Eric Johnson (36).

9. Demi Moore (53) og Rumer Willis (27)

At Rumer Willis er sin mors datter er det INGEN tvil om. Dette fikk vi tydelig se da Rumer la ut et bilde av seg selv og sin mor i helt identisk antrekk på sosiale medier. Rumer ble født 16. august 1998 i Kentucky og hennes far er skuespiller Bruce Willis (61).

10. Diana (72) og Tracee Ross (43)

Tracee kom til verden 29. oktober 1972 i Los Angeles, og ble født inn i datidens kjendisfamilie nummer én. Hun er datter av den verdensberømte artisten Diana Ross og forretningsmannen Robert Ellis Silberstein (73). Ekteparet skilte lag i 1977 - åtte år før Diana Ross giftet seg med nordmannen Arne Næss jr. (1937 - 2004).

11. Goldie Hawn (70) og Kate Hudson (37)

Kate Hudson har gjort som sine verdensberømte foreldre, og er i dag en av Hollywoods mest kjente skuespillere. Hennes far er musiker og skuespiller Bill Hudson (66). Hun ble født 19. april 1979 i Los Angeles.

12. Meryl Streep (66) og Grace Gummer (30)

Meryl har tre døtre, men det er spesielt én av dem som har arvet morens unike og flotte utseende - nemlig Grace Gummer (30). Hun ble født 9. mai 1986 i New York, og hennes far er skulptør Don Gummer (69) - som ifølge Wikipedia har norske aner! Grace har arvet sin mors skuespillergener, og har blant annet gjort show på Broadway.

13. Tish (49) og Miley Cyrus (23)

23. november 1992 ble det født en liten jente i Tennessee som skulle vise seg å sjokkere verden med sin uredde attitude. Artist og skuespiller Miley Cyrus har gjort som mor og far Billy Ray Cyrus (54) - og er i dag en av verdens hotteste kjendisdamer.

14. Marcheline Bertrand og Angelina Jolie (40)

I denne sammenheng kan vi ikke unngå å nevne Angelina Jolie og hennes nå avdøde mor Marcheline Bertrand (1950 - 2007) - Jolie var som snytt ut av nesen på sin skuespillermor! Jolie ble født 4. juni 1975 i Los Angeles, og hennes far er Hollywood-legenden Jon Voight (77).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer