Reese Witherspoon

Her er 15 kjendisdøtre som er klin like sine verdensberømte mødre!

De ser ut som tvillinger, eller hva?

Publisert
Sist oppdatert

Mange foreldre får ofte høre at de ligner på barna sine, og naturlig nok er det mange sønner og døtre der ute som ved én og annen anledning får høre at: «ja, du er nå som snytt ut av nesen på din far/mor!».

Og det er jo ikke så rart, for trekk går jo som kjent igjen fra generasjon til generasjon. Men, det er likevel enkelte «foreldre-og-barn»-duoer som ligner så mye på hverandre at man nesten kan ta dem for å være tvillinger. Hollywood-skuespiller Reese Witherspoon (40) og hennes datter Ava Phillippe (16) får ofte høre dette. For et år siden publiserte hun et bilde av seg selv og datteren på sin offisielle Instagram-profil, og det var flere av følgerne hennes som påpekte den slående likheten.

«Dere ser virkelig ut som tvillinger! Vakre er dere!», skriver en som kaller seg «d.streltsova», mens en Instagram-følger som har brukernavnet «starz_beauty» skriver:

«Du har tydeligvis veldig sterke gener, Reese! #yourtwin».

Under følger flere eksempler på kjendisdøtre som er sin mor opp av dage! Se bilder øverst i saken

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer