Fotball-VM 2018:

Her er 9 fotballfruer du må legge merke til på tribunen under årets fotball-VM

For det er ikke bare mennene som kommer til å skinne under sommerens fotballfest i Russland.

FOTBALL-VM 2018: Svenske Maja Nilsson Lindelöf (t.v.) er forhåpentligvis til stede når ektemannen Victor Nilsson Lindelöf skal kjempe for Sveriges ære under Fotball-VM i Russland denne sommeren. Det samme er forhåpentligvis Neymars kjæreste Bruna Marquezine (midten) og Javier Hernandez' kjæreste Andrea Duro. FOTO: NTB Scanpix
FOTBALL-VM 2018: Svenske Maja Nilsson Lindelöf (t.v.) er forhåpentligvis til stede når ektemannen Victor Nilsson Lindelöf skal kjempe for Sveriges ære under Fotball-VM i Russland denne sommeren. Det samme er forhåpentligvis Neymars kjæreste Bruna Marquezine (midten) og Javier Hernandez' kjæreste Andrea Duro. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har gledet oss skikkelig til årets fotball-VM (selv om hverken det norske landslaget eller Zlatan er å se på banen - sukk!), og KK-redaktør Ingeborg Heldal (45) har skrevet en artig kommentar med tittelen «10 ting han kan gjøre mens du ser på fotball-VM»!

Men vi må innrømme at det ikke bare er det som foregår i de 90 minuttene på banen som opptar oss - vi er jo også utrolig nysgjerrige på hva de barske fotballspillerne gjør på privaten og hvem de er kjæreste med. Vi har snoket på ni av fotball-VMs hotteste par, og kommer garantert til å holde øynene åpne for det som foregår på tribunen også!

1. Victor Nilsson Lindelöf (23) og Maja Nilsson Lindelöf (24)

Disse to må være det svenske landslagets hotteste par (sorry til dere andre!). Modell og blogger Maja har tidligere uttalt, ifølge den svenske nettavisen Nyheter24, at hun møtte Victor på festivalen Summerburst i 2013, og at hun etter det tok kontakt med ham via Facebook - «og resten er historie», som hun selv beskriver det. I sommer giftet paret seg i en romantisk seremoni på en herregård i Sverige.

I et innlegg på bloggen Majaelisabeth.com skriver den nygifte om hvordan det er å se ektemannen, som vanligvis spiller for den engelske fotballklubben Manchester United, oppfylle sin barndomsdrøm.

«(...) Separationsångesten var total. Och imorse vaknade jag av att han stod jämte sängen med kepsen bakochfram, långa tights under ett par mjukisskjorts och en långärmad niketröja. Har aldrig sett honom snyggare i hela mitt liv tror jag. Kysste honom hejdå och lycka till, försökte i ett nyvaket och tappert försök berätta hur stolt jag är över honom. “Jag älskar dig” ropade han innan dörren åkte igen. Sen åkte han. Och så grät jag för mig själv i sängen en liten stund. Även om jag redan saknar honom så är det stoltheten jag gråter över den här gången. Han ska få uppleva sin barndomsdröm nu, att få spela VM. Han har berättat för mig så många gånger om hur när han var liten sprang ute på gräsmattan och drömde att han spelade VM-final.»

«Hela hans liv och även hela det sista året har ju kretsat kring det här, och nu är tiden här. Han ska till Ryssland. Min älskling ska spela VM. Jag kan inte riktigt ta in det. Och nu gråter jag igen. Jag är så stolt. Och hoppas för mitt liv att han vet om det. Även om vi kan klaga i podden eller jag kan skriva om saknad här i bloggen så är det också en otrolig känsla att få dela livet med en idrottsman. Att år efter år få se hur hans drömmar slår in. Är det inte Manchester United som ringer så ska han få spela VM. Han gör mig så motiverad i livet och visar att hårt arbete verkligen belönar tillslut. Det finns inga omvägar. Och nu är han där. Helt otroligt.»

Vi håper Maja tar turen over til Russland for å heie på sin nybakte ektemann!

LES OGSÅ: Kommentar: «Ingen går på fotball lenger, her SATSER de på fotball»

2. Cristiano Ronaldo (33) og Georgina Rodríguez (24)

Vi kommer jo ikke utenom «Portugals store sønn» Cristiano Ronaldo! I 2010 ble han far for første gang da sønnen Cristiano Ronaldo Jr. kom til verden. Ifølge Daily Mail er moren til sønnen en amerikansk servitrise som han delte én natt med. Etter at det ble tatt en DNA-test, som viste at Ronaldo var faren til barnet, betalte han en sum til moren for at han skulle få foreldreretten til sønnen.

I 2010 til 2015 var Ronaldo kjæreste med den russiske modellen Irina Shayk (32) - som i dag er samboer med den amerikanske skuespilleren Bradley Cooper (43).

Sommeren 2017 ble han far til tvillingene Eva Maria og Mateo. Ifølge britiske The Sun skal han ha fått tvillingene ved hjelp av en amerikansk surrogatmor. Rundt samme tid bekreftet han forholdet med den spanske modellen Georgina Rodríguez (24), og fem måneder etter at tvillingene kom til verden fødte Georgina parets første felles datter, lille Alana Martina dos Santos Aveiro.

Crear contigo el amor y hacer contigo la vida

Et innlegg delt av Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina er ofte på tribunen for å heie på samboeren, som vanligvis spiller for den spanske fotballklubben Real Madrid, og på sin offisielle Instagram-konto deler hun bilder fra hverdagen med fotballkjæresten og de fire barna. Forhåpentligvis er hun til stede under Spania-Portugal-kampen som sendes fredag kveld.

LES OGSÅ: Føler du at kjæresten prioriterer kompiser eller fotball foran deg?

3. Gerard Piqué (31) og Shakira Isabel Mebarak Ripoll (41)

Gerard Piqué og artisten Shakira er også gamle travere hva gjelder fotballmesterskap. Paret, som har vært kjærester siden 2011, har etter hvert fått sønnene Milan (5) og Sasha (3) sammen.

Shakira og Gerard møttes våren 2010 under innspillingen av fotball-VM-låten Waka Waka (This Time for Africa), som hun sto for. Shakira er ofte å se på tribunen når kjæresten skal kjempe for det spanske landslagets ære - og årets mesterskap blir neppe et unntak!

Det skal sies at Shakira også holder en knapp på Colombia under fotball-VM ettersom hun selv er født og oppvokst i det sør-amerikanske landet.

STØTTER KJÆRESTEN: Shakira er ofte å se på tribunen når kjæresten Gerard Piqué, som vanligvis spiller for Barcelona, kjemper på banen. Her er de fotografert etter at Barcelona vant Spanish Copa del Rey i 2015. FOTO: NTB Scanpix
STØTTER KJÆRESTEN: Shakira er ofte å se på tribunen når kjæresten Gerard Piqué, som vanligvis spiller for Barcelona, kjemper på banen. Her er de fotografert etter at Barcelona vant Spanish Copa del Rey i 2015. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her er Hollywood-kvinnene som falt for MYE yngre menn!

4. Sergio Ramos (32) og Pilar Rubio (40)

I 2012 falt den spanske fotballspilleren Sergio Ramos for den åtte år eldre journalisten og TV-reporteren Pilar Rubio, og siden den gang har paret fått sønnene Sergio (4), Marco (2) og Alejandro (3 mnd.) sammen.

Paret skal, ifølge The Sun, ha giftet seg i en hemmelig seremoni, men dette er ikke bekreftet.

I mars ble Pilar og Sergio foreldre til sin tredje sønn, og to måneder senere viste paret frem yngstesønnen til hele Spania da Real Madrid, som Sergio Ramos spiller for, stakk av med topplassering under årets Champions League-finale.

FAMILIEIDYLL: Pilar Rubio tok med seg sønnene Sergio, Marco og Alejandro for å gratulere pappa Sergio Ramos med Champions League-tittelen i mai. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEIDYLL: Pilar Rubio tok med seg sønnene Sergio, Marco og Alejandro for å gratulere pappa Sergio Ramos med Champions League-tittelen i mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Pilar tok nemlig med seg de tre sønnene ut på gressmatten på Santiago Bernabeu-stadion for å gratulere pappa med tittelen- og er vi heldige får vi kanskje et slikt gjensyn om Spania stikker av med VM-tittelen under finalen 15. juli?

LES OGSÅ: 5 viktige ting du bør vite om trening i varmen

5. Neymar (26) og Bruna Marquezine (22)

Den brasilianske fotballspilleren Neymar da Silva Santos Júnior, som vanligvis spiller for den franske toppklubben Paris Saint-Germain, er kjæreste med den brasilianske skjønnheten Bruna Marquezine.

I hjemlandet er hun kjent for sin fremadstormende modellkarriere, og er også en av landets hotteste skuespillere. Hun har vært i filmbransjen helt siden hun var liten, og har blant annet hatt roller i TV-serien Lost, den populære julefilmen Love Actually og actionfilmen 300, skriver nettstedet Goal.

HOT: Bruna Marquezine og Neymar er uten tvil et av Brasils hotteste par. Bildet til venstre er tatt i São Paulo i Brasil i mars. Bildet i midten og til venstre er tatt under årets Cannes-festival. FOTO: NTB Scanpix
HOT: Bruna Marquezine og Neymar er uten tvil et av Brasils hotteste par. Bildet til venstre er tatt i São Paulo i Brasil i mars. Bildet i midten og til venstre er tatt under årets Cannes-festival. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Neymar og Bruna møtte hverandre under det tradisjonsrike karnevalet i Rio de Janeiro i Brasil i 2012, og har siden den gang hatt et såkalt «av-og-på»-forhold. De har nemlig gjort det slutt to ganger, men er nå (forhåpentligvis) mer forelsket enn noen gang.

22-åringen har også gjort suksess på sosiale medier, og har hele 28,4 millioner følgere på Instagram. I april la hun ut et bilde av seg selv og kjæresten Neymar fra et veldedighetsarrangement i Brasil, og ga uttrykk for at hun er svært stolt av sin talentfulle kjæreste:

LES OGSÅ: KK ble med den blide artisten Alexandra Joner på trening. Se videoene i saken, hvor hun viser deg sine fire favorittøvelser!

6. Dele Alli (22) og Ruby Mae (22)

«Alle» husker da England ble slått ut av underdog-laget Island under EM for to år siden, og som alle de andre på laget tok den britiske fotballspilleren Dele Alli tapet svært tungt. Heldigvis hadde han kjæresten Ruby Mae på tribunen - og bilder av det trøstende kysset hun ga Dele etter kampen gikk sin seiersgang på sosiale medier og i britisk presse.

Paret begynte å date kort tid før EM, og har holdt sammen siden. Ruby Mae er en anerkjent modell i hjemlandet, og har blant annet gjort oppdrag for Dolce & Gabbana og Chanel.

På sin offisielle Instagram-profil deler Ruby for det meste bilder fra motebransjen hun er en del av, men det hender også at hun klinker til med bilder tatt under fotballkampene til kjæresten, og det er tydelig at hun er stolt av Dele Alli - som vanligvis spiller for det engelske laget Tottenham.

FOR ENGLAND: Dele Alli spiller for det engelske landslaget. Han er kjæreste med modellen Ruby Mae. FOTO: NTB Scanpix
FOR ENGLAND: Dele Alli spiller for det engelske landslaget. Han er kjæreste med modellen Ruby Mae. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Madeline (18) har Downs syndrom - nå er hun modell under New York Fashion Week

7. Lionel Messi (30) og Antonella Roccuzzo (30)

Messi er også en gammel traver hva gjelder store fotballmesterskap, og er flere ganger blitt kåret til verdens beste fotballspiller (det samme har for øvrig Cristiano Ronaldo også blitt).

I disse dager hviskes det i gangene om at dersom Messi skal bli like stor som det den argentinske fotball-legenden Diego Maradona (57) en gang var, så må han lede Argentina til seier under årets fotball-VM.

Presset er med andre ord stort på den 30 år gamle fotballspilleren, og det har nok vært godt for ham å ha kona Antonella Roccuzzo ved sin side under oppladningen til VM. De har kjent hverandre siden de var små, men gikk ikke offentlig ut med forholdet før i 2008.

BRYLLUP: Messi og Antonella Roccuzzo har kjent hverandre siden de var små, og vokste begge to opp i Rosario i Argentina. Sommeren 2017 sto bryllupet. Paret har tre sønner sammen. FOTO: NTB Scanpix
BRYLLUP: Messi og Antonella Roccuzzo har kjent hverandre siden de var små, og vokste begge to opp i Rosario i Argentina. Sommeren 2017 sto bryllupet. Paret har tre sønner sammen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

I 30. juni 2017 giftet paret seg i en storslått seremoni i hjembyen Rosario i Argentina, og til stede var selvfølgelig sønnene Thiago (5) og Mateo (2). I mars i år ble paret foreldre på nytt da sønnen Ciro kom til verden.

Antonella Roccuzzo begynte, ifølge The Sun, på tannlegeutdanning, men byttet etter hvert over til PR. I 2016 signerte hun en kontrakt med det argentinske modellbyrået Ricky Sarkany.

LES OGSÅ: Vi oppfylte klatredrømmen til den supersporty dama Reidun (87)!

8. Javier Hernández (30) og Andrea Duro (26)

Den meksikanske fotballspilleren Javier «Chicharito» Hernández avslørte via sosiale medier i fjor sommer at han og den spanske skuespilleren Andrea Duro hadde blitt et par.

¿? 🤷🏽‍♂️ (No es nadie del pasado)

Et innlegg delt av Javier "Chicharito" Hernandez (@ch14_)

Hun har spilt i en rekke kjente spanske filmer og TV-serier. Hun bor for tiden i England, og det passer jo ypperlig med tanke på at kjæresten til daglig spiller for den britiske fotballklubben West Ham.

Andrea Duro er også en hyppig bruker av sosiale medier, og blant modell- og rød løper-bilder har hun også lagt ut flere søte fotografier av seg selv og kjæresten.

LES OGSÅ: Zlatan til KK: - En kvinne er vakker selv uten parfyme. En duft er bare en bonus!

9. Dmitri Tarasov (31) og Anastasia Kostenko (24)

Den russiske fotballspilleren Dmitri Tarasov, som til daglig spiller for russiske FC Lokomotiv Moscow, var gift med den russiske TV-personligheten Olga Buzova (32) fra 2012 til 2016. De har en datter sammen.

Kort tid etter skilsmissen fra Olga ble det kjent at Dmitri hadde begynt å date den syv år yngre russiske modellen Anastasia Kostenko, og i januar i år giftet de to seg.

På sin åpne Instagram-profil har 24-åringen, som i 2014 både deltok i Miss Russia og i Miss World i London, lagt ut bilder av sin voksende babymage - og det er ingen tvil om at det ikke er lenge til ekteparet blir foreldre.

LES OGSÅ: Hun er 11 år eldre enn Zlatan - slik kapret Helena Noelle Seger (47) EM-stjernens hjerte

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer