Her er alle sminkeproduktene Blake Lively sverger til

Bli inspirert til neste «ryddesjau» i toalettmappen!

SMELLVAKKER: Vil du vite hvilke produkter som gir Blake Lively denne fantastiske gløden? Vi har svaret! FOTO: NTB Scanpix
SMELLVAKKER: Vil du vite hvilke produkter som gir Blake Lively denne fantastiske gløden? Vi har svaret! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Blake Lively ble først kjent for allmenheten da hun kapret rollen som Serena van der Woodsen i «Gossip Girl». Av ren nysgjerrighet har vi gravd frem syv kjendisers gamle auditions – se dem her!Seriens siste episode rullet over skjermen i 2012, men Blake har slett ikke ligget på latsiden i ettertid.

Siden har hun dukket opp i filmer som «Green Lantern» (hvor hun møtte sin nåværende ektemann og far til deres to døtre, Ryan Reynolds), «Age of Adaline» og «The Shallows». I 2019 er den California-fødte stjernen aktuell med thrilleren «The Rhythm Section».

LES OGSÅ: Disse stjernene skulle egentlig spille Serena og Blair i «Gossip Girl»

Men det er ikke bare talentet hennes som skuespillerinne som gjør at vi følger Blake på samtlige sosiale medier og gleder oss stort til å se henne på rød løper fra event til event; hun bidrar med mye inspirasjon på mote- og skjønnhetsfronten.

Hver gang 31-åringen deler av hemmelighetene bak sitt vakre ytre, lutter vi øre – og derfor ble vi gledelig overrasket da vi så at hun denne uken hadde delt samtlige produkter i sminkepungen sin via Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer