Her er alt du trenger å vite om 23-åringen som skal spille avdøde prinsesse Diana

Emma Louise Corrin kapret gjev rolle i The Crown.

SOM TO DRÅPER VANN: Det er den britiske 23-åringen Emma Louise Corrin som skal portrettere unge prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown. Sesongen har premiere i 2020. FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Det er den britiske 23-åringen Emma Louise Corrin som skal portrettere unge prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown. Sesongen har premiere i 2020. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spenningen er stor knyttet til når sesong 3 av den populære Netflix-serien The Crown har premiere. Foreløpig er det kun kjent at sesongen slippes i 2019, og at det nå er Broadchurch-stjernen Olivia Colman (45) som har tatt over dronning Elizabeth-rollen etter Claire Foy (34).

I disse dager planlegges også sesong 4 av The Crown, og nylig ble det kjent at det er den unge, og nokså ukjente, britiske skuespilleren Emma Louise Corrin (23) som har kapret rollen som prinsesse Diana.

På sin private Instagram-profil har 23-åringen delt den store nyheten med følgerne sine, og skriver at hun er fra seg av lykke over å ha bli castet til rollen.

Hun avslører også at hun har sittet benket foran TV-skjermen og vært fan av The Crown helt siden serien ble sluppet i 2016.

«Jeg har vært lenket til serien og at jeg nå skal ta del i denne utrolig talentfulle skuespillerfamilien er ikke til å tro. Prinsesse Diana var et ikon, og hennes påvirkning på verden er blitt ved med å være dyptgående og inspirerende. Å få oppleve henne gjennom Peter Morgans penn er en fantastisk mulighet og jeg skal streve for å vise et rettferdig bilde av henne», uttaler Emma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer