Prins Harry

Her er alt du trenger å vite om den (angivelige) nye dama til prins Harry!

En av verdens hotteste ungkarer er visstnok kapret av den mørke skuespillerskjønnheten Meghan Markle.

MEGHAN MARKLE: Denne mørke skjønnheten er angivelig prins Harrys nye kjæreste. Meghan Markle er tre år eldre enn den britiske prinsen og er født og oppvokst i Los Angeles. Hun er skuespiller og kjent fra blant annet Suits. Foto: NTB Scanpix
MEGHAN MARKLE: Denne mørke skjønnheten er angivelig prins Harrys nye kjæreste. Meghan Markle er tre år eldre enn den britiske prinsen og er født og oppvokst i Los Angeles. Hun er skuespiller og kjent fra blant annet Suits. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britiske prins Harry (32) har fått pikehjerter verden over til å hoppe av begeistring, men nå skal altså den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (35) ha kapret avdøde Dianas yngste sønn, skriver HelloMagazine.

De har ikke selv bekreftet den gledelige nyheten, men skal vi tro Sunday Express ble de to kjent med hverandre da Harry besøkte Canada i mai i år i forbindelse med sine royale plikter. Ifølge avisen bor Meghan i Canada.

Hun har jobbet som skuespiller siden 2002, og er kanskje mest kjent for rollen som Rachel Zane i den populære serien «Suits». Hennes far jobbet som lysmann på settet til 80/90-tallsklassikeren «Våre verste år», så hun ble derfor tidlig introdusert for film- og TV-bransjen. Hennes mor er en afro-amerikansk yogainstruktør og hennes far er av nederlandsk og irsk opprinnelse. 

LES OGSÅ: Kronprins Haakon til KK.no: - Jeg har følt meg utenfor i oppveksten

- Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches»

I likhet med prins Harry, som har arvet sin mors veldedighetsgen, er også Meghan svært opptatt av veldedighetsarbeid. Ifølge Wikipedia ble hun tidligere i år utnevnt til global ambassadør for World Vision Canada og dro til Rwanda for å rette fokus mot deres Clean Water Campaign. Hun har også engasjert seg sterkt i kampen for like rettigheter for transpersoner, og er talskvinne for FN-kampanjen «HeforShe Gender Equality Campaign».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer