Donald Trump

Her er alt du trenger å vite om Trump-barna

Donalds eldste datter og øyensten har hatt et nært forhold til Clinton-familien, mens «Lille Donald» tar etter sin far.

DONALD TRUMP: Republikanernes presidentkandidat Donald Trump omringet av familien. Fra venstre: Tiffany, Donad Jr. kona Melania, Ivanka og Eric Trump. De to barna i første rekke er Kai og Donald Trump III - sønnene til Donald Trump Jr. Barron Trump var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NTB Scanpix
DONALD TRUMP: Republikanernes presidentkandidat Donald Trump omringet av familien. Fra venstre: Tiffany, Donad Jr. kona Melania, Ivanka og Eric Trump. De to barna i første rekke er Kai og Donald Trump III - sønnene til Donald Trump Jr. Barron Trump var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten juli ble det kjent at republikaneren Donald Trump (70) ble valgt til presidentkandidat i USA, og dermed var milliardæren ett steg nærmere å bli en av verdens øverste ledere. 

Vel, det mange av oss ikke mente var mulig, har nå skjedd: Eiendomsmogulen og den tidligere reality-programlederen Donald Trump har slått Hillary Clinton i kampen om Det hvite hus, og er nå offisielt USAs nye president.

«The Trumps» blir nå den nye presidentfamilien i de neste fire årene - slik som blant andre Kennedy-familien var på 60-tallet og Obama-familien har vært de siste åtte årene.

Gjennom hele valgkampen har han hatt familien tett rundt seg. Og det er ingen tvil om at kona Melania Trump (46) og hans fem barn Donald Trump, Jr. (38), Ivanka Trump (34), Eric Trump (32), Tiffany Trump (22) og Barron Trump (10) har vært hans nærmeste støttespillere. 

La oss bli bedre kjent med Trumps fem barn!

LES OGSÅ: En rekke kjendiser truer med å forlate landet nå som Donald Trump har blitt USAs nye president

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer