Påskekrim 2022

Her er årets anmeldelser!

Én påskekrim får terningkast 6.

PÅSKEKRIM 2022: Likheten mellom etterforskerne i årets påskekrim er at de er sta som få, og går virkelig innfor å finne den skyldige - koste hva det koste vil! FOTO: Viaplay / NRK / TV 2
PÅSKEKRIM 2022: Likheten mellom etterforskerne i årets påskekrim er at de er sta som få, og går virkelig innfor å finne den skyldige - koste hva det koste vil! FOTO: Viaplay / NRK / TV 2 Vis mer
Publisert

Påsken kom sent i år, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Etter to år med påskefeiring under pandemi, er det godt å tenke på at årets påskehøytid kan feires uten munnbind i fjeset og antibac på hendene (selv om det jo selvfølgelig er viktig å ta forholdsregler fremdeles).

Ingen påske uten påskekrim på kanalene, og vi har allerede benket oss foran TV-skjermen for å sjekke ut hva de forskjellige kanalene har å by på!

Under følger en liste over våre utvalgte favoritter - og de som ikke nådde helt opp. Men husk: smaken er som baken. God påske til deg og dine!

NRK:

'Showtrial':

Om serien: Talitha Campbell (Celine Buckens), datter av en velstående eiendomsutvikler, er siktet for drapet på medstudenten Hannah Ellis. Rettssaken som følger plasserer offeret, den siktede og deres familier i en mediestorm. Inn i denne stormen kommer Cleo Roberts (Tracy Ifeachor), en tidligere høytflygende advokat, som skal forsvare den hovedmistenkte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer