Oscar 2019:

Her er årets Oscar-vinnere

Disse stakk av med de gjeve prisene.

DE BESTE SKUESPILLERNE: Rami Malek og Olivia Colman stakk av med prisene for beste skuespillere, mens Regina King og Mahershala Ali ble kåret til beste biroller. Foto: Scanpix
DE BESTE SKUESPILLERNE: Rami Malek og Olivia Colman stakk av med prisene for beste skuespillere, mens Regina King og Mahershala Ali ble kåret til beste biroller. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag, norsk tid, befant en av de gjeveste prisutdelingene seg i Dolby Theatre, Los Angeles, USA. Bare det å bli nominert til en Oscar er noe de fra filmindustrien kan leve godt og lenge på, men det er selvfølgelig ekstra stas å ta med seg statuetten hjem.

Men det er absolutt ikke lett. Årets liste over nominerte består av en gjeng svært talentfulle skuespillere, regissører, låtskrivere, manusforfattere og kostymedesignere. Se hvem som stakk av med seieren her:

LES OGSÅ: Se alle antrekkene fra årets Oscar-utdeling

Årets vinnere

Beste kvinnelige skuespiller:Olivia Colman - The Favourite - VINNERYalitza Aparicio - RomaGlenn Close - The WifeLady Gaga - A Star Is BornMelissa McCarthy - Can You Ever Forgive Me?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer