The Kardashians:

Her er betydningen bak de spesielle barnenavnene til Kardashian-familien

Har du lurt på hvor North og Mason egentlig kommer fra?

THE KARDASHIANS: Kardashian-søstrene har blitt kjent for sine spesielle barnenavn. FOTO: NTB Scanpix
THE KARDASHIANS: Kardashian-søstrene har blitt kjent for sine spesielle barnenavn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hele verden følger med på Kardashian-slekten sine eventyr, og når jentene blir gravide går verden nærmest av skaftet.

Det siste halve året har Kardashian/Jenner-familien nok fått omtale i verdenspressen - og nesten alle overskriftene har handlet om graviditet. For det er nemlig slik at både Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kylie Jenner alle har ventet barn. Etter flere måneder med spekulasjoner kunne Kylie Jenner (20) tidlig i februar annonsere at hun har blitt mamma. I et innlegg på Instagram skrev hun blant annet følgende: «Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten». Datteren har fått navnet Stormi Webster.

Måneden før Kylie overrasket oss alle, annonserte også storesøster Kim at hun og ektemannen Kanye West hadde blitt foreldre for tredje gang, denne gangen ved hjelp av surrogati. Fra tidligere har Kim Kardashian West og Kanye West datteren North (4) og Saint (2).

Khloé Kardashian venter sitt første barn, og er gravid i åttende måned. Og det er ikke bare oss som er spente på hva den lille jenta vil hete. For er det noe de fleste av oss lurer på, er det hvorfor de får de navnene de får. Hvor fikk North West sitt noe spesielle navn fra, eller hvorfor ble sønnen til Kourtney navngitt Mason?

Vi har funnet frem til historiene bak de spesielle navnene for deg.

LES OGSÅ: Kardashian-hemmelighetene de færreste vet om

Dropper K-trenden

Det er snart ni Kardashian/Jenner-babyer der utee, men ikke en eneste av dem har fått et navn som begynner på K, som sine mødre. Skal vi tro Stylecaster, er det en god grunn til at Kim ikke ville gi noen av barna sine et navn som begynte på bokstaven K. Hun var rett og slett redd for at pressen skulle begynne å bruke forkortelsen «KKK» når de snakket om familien, fordi Kim, Kanye og en baby som begynte på K ville tilsvare tre K-er.

Betydningen av navnet Mason

Mason var et lett valg for Kourtney da hun lette etter babynavn. Rett før Mason ble født skal Kourtney ha fortalt tanten sin at hun vurderte det navnet, og hun skal ha fortalt Kourtney at Mason betyr det samme på engelsk, som Kardashian betyr på armensk, nemlig murer. En annen tante skal også ha fortalt henne at onkelen hennes vanligvis brukte navnet Mason når han bestilte bord på restauranter, ettersom Kardashian var for langt, skriver MTV.

LES OGSÅ: Dette er verdens mest populære jentenavn

MOR OG SØNN: Kourtney Kardashian og sønnen Mason er ikke ukjent for fotografene. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Kourtney Kardashian og sønnen Mason er ikke ukjent for fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mellomnavnet Dash

Masons mellomnavn kommer ikke fra kleskjeden til Kardashian-søstrene, som mange fans har spekulert i. Jo, det er det samme navnet, men bakgrunnen for valget er en annen. Det er rett og slett en forkortelse for navnet Kardashian, og kallenavnet til faren hennes, Robert Kardashian.

Betydningen av navnet North West

Til å begynne med var bare North et rykte, og verken Kim eller Kanye hadde noen intensjoner om å bruke navnet. I et intervju med Vanity Fair forteller imidlertid Kim hvordan paret faktisk endte opp med å bruke navnet. Pharrell skal ha spurt Kanye om de virkelig ønsket å bruke navnet North, fordi han syntes det var et fint navn, men Kim la raskt lokk på ideen. En liten stund senere skal Anna Wintour ha kommet bort for å spørre om akkurat det samme, og la til at hun syntes North var et genialt navn. Kanye og Kim skal ha begynt å le, og etter det ble bare navnet sittende hos dem.

LES OGSÅ: Disse navnene er forbudte i Norge

FØRSTE DATTER: North West er Kim og Kanye sin første datter. Hun har nå en yngre bror og en yngre søster. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE DATTER: North West er Kim og Kanye sin første datter. Hun har nå en yngre bror og en yngre søster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Betydningen bak Dream Renée Kardashian

Rob Kardashian og Blac Chyna hadde et kort og turbulent forhold, men i løpet av tiden rakk de å få en liten datter ved navnet Dream. Paret fortalte People Magazine at de raskt ble enige om navnet Dream, da de begge følte hun var en drøm som gikk i oppfyllelse. Mellomnavnet Renée har hun fra sin mor, som egentlig heter Angela Renée White. Navnet Renée er et fransk ord for gjenfødelse.

Betydningen av navnet Saint

Kim Kardashian hadde store problemer med å bli gravid etter North, og det var en hel rekke komplikasjoner som oppsto under graviditeten med Saint. Nettopp derfor hadde Kim og Kanye hele tiden omtalt babyen i magen som en «saint» eller velsignelse under graviditeten, og når han deretter kom ut av magen ble bare navnet sittende. Fansen trodde imidlertid at sønnen kom til å få navnet South, slik at navnet passet sammen med søsteren North. Kim var imidlertid raskt ute med en kommentar til NPR, hvor hun avviste de ryktene.

LES OGSÅ: Kim Kardashian (35) stjal nok en gang oppmerksomheten

LITEN: Saint er Kim og Kanyes andre barn. Foto: NTB Scanpix
LITEN: Saint er Kim og Kanyes andre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Betydningen bak navnet Chicago West

Det er kun to måneder siden datteren Chicago kom til verden takket være Kim og Kanyes surrogatmor, og paret har ennå ikke bekreftet betydningen bak navnet. Likevel har pressen og fansen kommet opp med en rekke teorier. Blant annet er det mange som mener det har en sammenheng med at Kanye vokste opp på sørsiden av Chicago, og at han ofte nevner byen i sangene sine. Andre mener det kan være en hyllest til Kanyes mor, Donda, som døde brått i en alder av 58 år.

LES OGSÅ: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer