The Kardashians:

Her er betydningen bak de spesielle barnenavnene til Kardashian-familien

Har du lurt på hvor North og Mason egentlig kommer fra?

THE KARDASHIANS: Kardashian-søstrene har blitt kjent for sine spesielle barnenavn. FOTO: NTB Scanpix
THE KARDASHIANS: Kardashian-søstrene har blitt kjent for sine spesielle barnenavn. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hele verden følger med på Kardashian-slekten sine eventyr, og når jentene blir gravide går verden nærmest av skaftet.

Det siste halve året har Kardashian/Jenner-familien nok fått omtale i verdenspressen - og nesten alle overskriftene har handlet om graviditet. For det er nemlig slik at både Kim Kardashian, Khloé Kardashian og Kylie Jenner alle har ventet barn. Etter flere måneder med spekulasjoner kunne Kylie Jenner (20) tidlig i februar annonsere at hun har blitt mamma. I et innlegg på Instagram skrev hun blant annet følgende: «Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten». Datteren har fått navnet Stormi Webster.

Måneden før Kylie overrasket oss alle, annonserte også storesøster Kim at hun og ektemannen Kanye West hadde blitt foreldre for tredje gang, denne gangen ved hjelp av surrogati. Fra tidligere har Kim Kardashian West og Kanye West datteren North (4) og Saint (2).

Khloé Kardashian venter sitt første barn, og er gravid i åttende måned. Og det er ikke bare oss som er spente på hva den lille jenta vil hete. For er det noe de fleste av oss lurer på, er det hvorfor de får de navnene de får. Hvor fikk North West sitt noe spesielle navn fra, eller hvorfor ble sønnen til Kourtney navngitt Mason?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer