Fifty Shades Of Grey

Her er de første bildene fra «Fifty Shades Darker»!

Sjekk hva som skjer behind the scenes.

Publisert
Sist oppdatert

Helt siden «Fifty Shades of Grey» hadde premiere på kino i februar i fjor, er det mange som har ventet ivrig på neste del av historien om mangemillionæren Christian Grey og hans uskyldige elskerinne Anastasia Steele. 

Jamie Dornan (33) og Dakota Johnson (26), datteren til Melanie Griffith (58), har fortsatt hovedrollene i filmene og den siste tiden har det også blitt avslørt hvilke stjerner som skal portrettere andre sentrale karakterer i del to - «Fifty Shades Darker», som har premiere 10. februar 2017. Vi vet blant annet at Kim Basinger (62) har fått rollen som Elena Lincoln, som er Christians tidligere elsker, og Hugh Dancy (40) skal spille Christians psykolog, John Flynn. I den siste filmen, «Fifty Shades Freed», som kommer ut i februar 2018, tar Arielle Kebbel (30) på seg rollen som arkitekten Gia Mateo – som, til Anastasias irritasjon, flørter vilt med Christian. Vi har med andre ord mye å glede oss til! 
LES OGSÅ: 50 ting du ikke visste om «Fifty Shades»

Skjer mye «behind the scenes»

Til nå har vi ikke fått mange smakebitene på den kommende filmen - faktisk har det kun blitt sluppet en teaser på 30 sekunder (!). Og den viser oss kun et glimt av Christian Grey (se teaseren øverst i saken). Så hva skjer, skal det ikke komme en trailer eller noen bilder snart - det er jo ikke sååå lenge til premieren? Vi har tatt saken i egne hender og funnet frem noen bilder fra «behind the scenes» under innspillingen. De viser jo litt av hva som kommer til å skje i filmen. Se bildene nedenfor:  

 

 

 

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer