OSCAR 2016: Lady Gaga i Brandon Maxwell. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Rooney Mara i Givenchy. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Alicia Vikander i Louis Vuitton. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Naomi Watts i Armani. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Kate Winslet i Ralph Lauren. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Sofia Vergara i Marchesa. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Margot Robbie. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Rachel McAdams August Getty Atelier. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Olivia Munn i Stella McCartney. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Reese Witherspoon. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Charlize Theron i Dior. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Sophie Turner i Galvan. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Kerry Washington i Gucci. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Cate Blanchett i Armani. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Sarah Silverman. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Emily Blunt i Prada. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Chrissy Teigen. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Isla Fisher. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Olivia Wilde i Valentino. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Julianne Moore. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Saoirse Ronan i Calvin Klein. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Jennifer Garner. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Andra Day. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Jenneifer Lawrence. Foto: NTB Scanpix
OSCAR 2016: Vinnerne på rad og rekke: Mark Rylance fikk prisen for beste birolle for filmen 'Bridge of Spies', Brie Larson fikk prisen for beste hovedrolle i filmen 'Room', legenden Leonardo DiCaprio fikk endelig Oscar-statuetten han fortjener for rollen i 'The Revenant', mens svenske Alicia Vikander fikk prisen for beste birolle i for filmen 'The Danish Girl'. Foto: NTB Scanpix

Oscar 2016

Her er de hotteste kjolene fra Oscar-festen!

Pastell, perler og Hollywood-glamour gikk igjen på rød løper.

Endelig var dagen her som vi film- og kjendisentusiaster har ventet lenge på - Oscar-utdelingen i Los Angeles! Hvem poserer sammen på rød løper?hvem har på seg de vakreste kjolene?, og hvem stikker av med de gjeveste prisene? er spørsmål vi stiller oss i forkant av prisutdelingen.

Og vi i KK.no-redaksjonen, som har lagt vår elsk på skuespiller Alicia Vikander (27), var svært spent på hvilket antrekk den talentfulle svensken hadde gått for, og om hun kom til å dukke opp sammen med kjæresten Michael Fassbender (38) på rød løper. Og så var vi jo veldig spente på om hun kom til å vinne Oscar for beste birolle! Alle forventinger ble innfridd - vel, utenom det faktum at hun og Fassbender sto side om side på rød løper da. 

Men, la oss komme til poenget - kjolene!

- Alicia Vikander imponerer nok en gang. Gjennom alle pristudelingene som har vært denne sesongen, har hun ikke bommet en eneste gang! Rooney Mara er også en stor favoritt hos meg. Jeg digger den litt egdy stilen hennes som samtidig er ganske klassisk. Den litt harde sminken hennes står perfekt til kjolen, sier Malin Gaden som er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK.no. Saken fortsetter under annonsen

GRATULERTE KJÆRESTEN: Til tross for at Alicia Vikander og Michael Fassbender (som har tatt pause fra filminnspilling i Oslo) ikke lot seg fotografere sammen på rød løper under Oscar-festen, klarte de ikke å skjule forelskelsen. Her gratulerer han kjæresten med sin første Oscar. Også han var nominert - i kategorien årets mannlige hovedrolle - men den gikk til Leonardo DiCaprio. Foto: NTB Scanpix
GRATULERTE KJÆRESTEN: Til tross for at Alicia Vikander og Michael Fassbender (som har tatt pause fra filminnspilling i Oslo) ikke lot seg fotografere sammen på rød løper under Oscar-festen, klarte de ikke å skjule forelskelsen. Her gratulerer han kjæresten med sin første Oscar. Også han var nominert - i kategorien årets mannlige hovedrolle - men den gikk til Leonardo DiCaprio. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nykommerne skuffet

Vi hadde allerede øynene rettet mot nykommerne Vikander, Brie Larson (26) og Saoirse Ronan (21), men det er kun førstnevnte som får kjoleskryt av mote- og skjønnhetsansvarlig Malin:

- Brie Larson har også imponert, både på lerretet og på den røde løperen, men selv om hun tok hjem en Oscar, skuffer hun på kjolefronten. Kjolen har en fantastisk fin farge, men den gir absolutt ikke den wow-effekten en Oscar-vinner fortjener.

- Vi ser en litt annen look fra nykommer Saoirse Ronan på årets Oscar-utdeling. Tidligere har hun sett så utrolig ung og fresh ut, men selv om kjolen er helt fantastisk, var ikke dette det beste valget for 21-åringen. Bra at hun prøver noe annet enn pastellantrekkene hun har gått for tidligere, men denne kjolen skulle jeg heller sett på en brunette!

Skuespiller Olivia Munn (35) derimot får skryt for valget av den knalloransje kreasjonen fra Stella McCartney.

- Både snittet på kjolen og fargen er bare så utrolig kult og vakkert på en og samme gang, og det beviser bare at man nødvendigvis ikke behøver glitter og glamour, rysjer og dype utringninger for å se flott ut på den røde løperen, sier Malin.

Se stor bildekavalkade av alle Oscar-kjolene øverst i saken!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop