Oscar 2016

Her er de hotteste kjolene fra Oscar-festen!

Pastell, perler og Hollywood-glamour gikk igjen på rød løper.

Publisert
Sist oppdatert

Endelig var dagen her som vi film- og kjendisentusiaster har ventet lenge på - Oscar-utdelingen i Los Angeles! Hvem poserer sammen på rød løper?hvem har på seg de vakreste kjolene?, og hvem stikker av med de gjeveste prisene? er spørsmål vi stiller oss i forkant av prisutdelingen.

Og vi i KK.no-redaksjonen, som har lagt vår elsk på skuespiller Alicia Vikander (27), var svært spent på hvilket antrekk den talentfulle svensken hadde gått for, og om hun kom til å dukke opp sammen med kjæresten Michael Fassbender (38) på rød løper. Og så var vi jo veldig spente på om hun kom til å vinne Oscar for beste birolle! Alle forventinger ble innfridd - vel, utenom det faktum at hun og Fassbender sto side om side på rød løper da. 

Men, la oss komme til poenget - kjolene!

- Alicia Vikander imponerer nok en gang. Gjennom alle pristudelingene som har vært denne sesongen, har hun ikke bommet en eneste gang! Rooney Mara er også en stor favoritt hos meg. Jeg digger den litt egdy stilen hennes som samtidig er ganske klassisk. Den litt harde sminken hennes står perfekt til kjolen, sier Malin Gaden som er mote- og skjønnhetsansvarlig i KK.no. Saken fortsetter under annonsen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer