«Big Little Lies»:

Her er den første smugtitten på «Big Little Lies» sin andre sesong

Innspillingen har allerede begynt.

«BIG LITTLE LIES»: Det begynner å nærme seg ny sesong for suksess-serien. FOTO: HBO
«BIG LITTLE LIES»: Det begynner å nærme seg ny sesong for suksess-serien. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Den andre sesongen av HBO sin stjernespekkede serie «Big Little Lies» har nå endelig begynt innspillingen, og stjernene har allerede gitt oss noen smakebiter på sosiale medier.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om sesong 2 av «Big Little Lies»

Ikke planlagt

Det var egentlig ikke meningen at den 8 episoder lange serien skulle få flere sesonger, men den store globale suksessen gjorde at det nesten ble uungåelig - og til slutt fikk vi det som vi ville.

Og nå har vi endelig fått de første bildene fra den nye sesongen! Skuespillerne har de siste dagene delt en rekke bilder fra settet på bildedelingstjenesten Instagram.

I det første fotografiet får vi se Zoë Kravitz (29) i kostyme, med bildeteksten «Bonnie's. Back. #BLL2.» Shailene Woodley (26) delte også et lignende bilde av seg selv i kostyme, med bildeteksten «JANES BACK. #letsdothis #BLL2.»

LES OGSÅ: Disse 11 kjendisene har alle vært arrestert. Husker du de?

Bonnie’s. Back. #BLL2

Et innlegg delt av Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

JANES BACK. #letsdothis #BLL2

Et innlegg delt av shailene woodley (@shailenewoodley)

Kan komme snart

Med andre ord så er det på tide å forberede seg, for nå er kvinnene samlet og den andre sesongen av serien kan komme raskere enn du tror.

I et intervju med Variety har skuespilleren Nicole Kidman (50) uttalt seg om den andre sesongen av serien, og hun ser ut til å ha stor tro på at også den sesongen vil falle i smak hos fansen.

- Denne sesongen er inspirert av den overveldende responsen vi fikk fra publikum rundt omkring i verden. Jeg er så takknemlig for at jeg får fortsette å utforske disse kvinnelige karakterene, og lage denne serien sammen med vennene mine, sier hun til magasinet.

Likevel er nok en av de største nyhetene vi har om den andre sesongen at selveste Meryl Streep blir med for å spille Perrys (spilt av Alexander Skarsgård) mor.

LES OGSÅ: Her er seriene for deg som elsker mote!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer