«Big Little Lies»:

Her er den første smugtitten på «Big Little Lies» sin andre sesong

Innspillingen har allerede begynt.

«BIG LITTLE LIES»: Det begynner å nærme seg ny sesong for suksess-serien. FOTO: HBO
«BIG LITTLE LIES»: Det begynner å nærme seg ny sesong for suksess-serien. FOTO: HBO Vis mer
Publisert

Den andre sesongen av HBO sin stjernespekkede serie «Big Little Lies» har nå endelig begynt innspillingen, og stjernene har allerede gitt oss noen smakebiter på sosiale medier.

LES OGSÅ: Alt du trenger å vite om sesong 2 av «Big Little Lies»

Ikke planlagt

Det var egentlig ikke meningen at den 8 episoder lange serien skulle få flere sesonger, men den store globale suksessen gjorde at det nesten ble uungåelig - og til slutt fikk vi det som vi ville.

Og nå har vi endelig fått de første bildene fra den nye sesongen! Skuespillerne har de siste dagene delt en rekke bilder fra settet på bildedelingstjenesten Instagram.

I det første fotografiet får vi se Zoë Kravitz (29) i kostyme, med bildeteksten «Bonnie's. Back. #BLL2.» Shailene Woodley (26) delte også et lignende bilde av seg selv i kostyme, med bildeteksten «JANES BACK. #letsdothis #BLL2.»

LES OGSÅ: Disse 11 kjendisene har alle vært arrestert. Husker du de?

Kan komme snart

Med andre ord så er det på tide å forberede seg, for nå er kvinnene samlet og den andre sesongen av serien kan komme raskere enn du tror.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer