Et Helt Halvt år

Her er den nye «Et helt halvt år»-traileren

Og denne gangen får vi se Will Trainors skjebnesvangre ulykke. Finn frem lommetørkelet...

HØYE FORVENTNINGER: I sommer kommer filmatiseringen av Jojo Moyes populære bok «Et helt halvt år», og nå har det blitt sluppet en forlenget trailer. Her er hovedrolleinnhaverne Emilie Clarke og Sam Claflin. Foto: Skjermdump fra YouTube
HØYE FORVENTNINGER: I sommer kommer filmatiseringen av Jojo Moyes populære bok «Et helt halvt år», og nå har det blitt sluppet en forlenget trailer. Her er hovedrolleinnhaverne Emilie Clarke og Sam Claflin. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år er det et par kinofilmer som har ekstremt høye forventninger knyttet til seg; gjerne fordi de er basert på en populær bok. Fra tid til annen blir forventningene møtt (og til og med overgått!) som med «Gone Girl», mens andre ganger kommer resultatet til kort – som med «Fifty Shades of Grey».

I år er det «Me Before You» – eller «Et helt halvt år» – vi er litt ekstra spente på. Det er filmatiseringen av bestselgerboken med samme navn av forfatter Jojo Moyes (46), og følger to svært ulike personer som lærer hverandre å kjenne under spesielle omstendigheter.

Kort fortalt er handlingen sentrert rundt Will Traynor, en tidligere eventyrer, som ble lam  en trafikkulykke. Én dag kommer sprudlende Louisa Clark inn i livet hans som midlertidig pleieassistent, og med tiden oppstår det søt musikk mellom de to – før det plutselig går opp for Louisa at Will ønsker å dø. Alle de fysiske og psykiske plagene, for ikke å snakke om savnet av det aktive livet han en gang levde, gjør at han ønsker å avslutte det hele. Men han har lovet foreldrene å grunne på saken i seks måneder. Vil Lou klare å overtale Will om at livet er verdt å leve...?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer