Disney:

Her er den nye Frost-traileren

Den andre filmen har premiere 22. november!

FROST: Seks år etter at den første filmen kom ut kommer Disney med oppfølgeren. Foto: Disney
FROST: Seks år etter at den første filmen kom ut kommer Disney med oppfølgeren. Foto: Disney Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For seks år siden tok Disney-filmen Frost alle med storm. Barn - og voksne - over hele verden forelsket seg i karakterene Anna og Elsa, Kristoffer og Olaf.

Sanger som «Let It Go» og «For the First Time in Forever» synges fremdeles den dag i dag, og det henger nok et par isblå kjoler hjemme hos flere her i landet.

LES OGSÅ: Disse filmene og seriene kommer på Netflix i juni

Det var derfor til stor glede at Disney kunne annonsere at den andre Frost-filmen er på vei. Den forrige filmen ble avsluttet med at Elsas magisk krefter ble akseptert av folket, og det så ut til at alle kom til å leve lykkelige i alle sine dager.

I traileren til den andre filmen kan det derimot se ut til at Frost-søstrene nok en gang vil møte på problemer. Vi håper på nok en lykkelig slutt, morsomme øyeblikk fra Olaf og selvfølgelig en rekke nye, smittende låter.

Psst: I traileren kan du høre en lys stemme som synger til melodien. Det er selveste Aurora Aksnes! Til VG kan plateselskapet Petroleum bekrefte at det er den norske artisten som står bak den fortryllende stemmen i traileren.

Nå er det bare å vente til premieredagen 22. november for å høre om Aurora har bidratt mer til filmen. Vi gleder oss!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer