Emma Corrin:

Her er det første bildet av Emma som prinsesse Diana

23-åringen portretterer den ikoniske kvinnen i sesong 4 av The Crown.

SOM TO DRÅPER VANN: Den britiske skuespilleren Emma Corrin skal portrettere prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown. FOTO: NTB Scanpix
SOM TO DRÅPER VANN: Den britiske skuespilleren Emma Corrin skal portrettere prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne våren ble det kjent at det er den britiske 23-åringen Emma Corrin som har fått det ærefulle oppdraget med å spille avdøde prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown.

Innspillingen av den populære TV-serien er i full gang, og det første bildet av Emma som prinsesse Diana er nå delt med verden.

I en av scenene i sesong 4 blir vi blant annet med når prinsesse Diana og ektemannen prins Charles drar på offisielt besøk til Australia. Året er 1983, og det er ett år til prins Harry kommer til verden. Storebror prins William er 2 år.

BESØK DOWN UNDER: I 1983, året før prins Harry ble født, var prinsesse Diana og prins Charles på offisielt besøk i Australia. FOTO: NTB Scanpix
BESØK DOWN UNDER: I 1983, året før prins Harry ble født, var prinsesse Diana og prins Charles på offisielt besøk i Australia. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Prinsesse Diana er ikledd en løs og ledig, hvit kjole, mens ektemannen har på seg et kakifarget antrekk - som passer godt inn i omgivelsene. Emma Corrin og skuespiller Josh O'Connor (29), som spiller prins Charles, har på seg tilnærmet samme antrekk i bildet som nå er publisert fra The Crown-settet.

Og det er ingen tvil om at de to skuespillerne ligner på det royale paret de portretterer.

STJERNESKUDD: Det er den britiske skuespilleren Emma Corrin som spiller avdøde prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown. FOTO: NTB Scanpix
STJERNESKUDD: Det er den britiske skuespilleren Emma Corrin som spiller avdøde prinsesse Diana i sesong 4 av The Crown. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Da det ble kjent at det er Emma Corrin som skal spille Diana, brukte hun sosiale medier for å uttrykke sin glede over at hun har fått det ærefulle oppdraget.

«Jeg har vært lenket til serien og at jeg nå skal ta del i denne utrolig talentfulle skuespillerfamilien er ikke til å tro. Prinsesse Diana var et ikon, og hennes påvirkning på verden er blitt ved med å være dyptgående og inspirerende. Å få oppleve henne gjennom Peter Morgans penn er en fantastisk mulighet og jeg skal streve for å vise et rettferdig bilde av henne», skrev Emma på Instagram.

Prinsesse Dianas antrekk fra Australia-besøket minner for øvrig om en hvit kjole som hertuginne Meghan (38) - som er gift med Dianas yngste sønn prins Harry (35) - bar da hun og ektemannen var på offisielt besøk i Sør-Afrika i september og oktober 2019.

Er redd kona Meghan skal lide samme skjebne som mamma prinsesse Diana

Prins Harry benyttet anledningen, mens han og kona var på Sør-Afrika-besøk, til å komme med en offentlig uttalelse via det britiske kongehuset, ifølge The Guardian, hvor han forklarer at han og Meghan saksøker den britiske avisen The Mail on Sunday.

Blant annet skal de ha trykket et håndskrevet brev som Meghan sendte i fortrolighet til sin far Thomas Markle, i et forsøk på forsoning.

Prinsen er redd for at avisens krasse oppførsel og skriveriene om kona, til slutt ender med at historien kommer til å gjenta seg.

MATCHET: Nylig var prins Harry og hertuginne Meghan på offisielt besøk i Sør-Afrika, og antrekket hertuginnen bar i Johannesburg i oktober 2019, minnet svært mye om antrekket Diana bar under Australia-besøket 36 år tidligere. FOTO: NTB Scanpix
MATCHET: Nylig var prins Harry og hertuginne Meghan på offisielt besøk i Sør-Afrika, og antrekket hertuginnen bar i Johannesburg i oktober 2019, minnet svært mye om antrekket Diana bar under Australia-besøket 36 år tidligere. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

«Man kommer til et punkt der det eneste riktige å gjøre er å stå opp mot slik oppførsel, for det ødelegger mennesker og det ødelegger liv. Enkelt sagt, det er mobbing, noe som skremmer og stilner folk. Vi vet alle at dette ikke er akseptabelt på noe som helst nivå. Vi vil ikke, og vi kan ikke, leve i en verden der ingen blir stilt til ansvar for dette.».

«Selv om dette kanskje ikke er det tryggeste å gjøre, er det det riktige. For min aller verste frykt er at historien skal gjenta seg. Jeg har sett hva som skjer når et menneske jeg elsker er blitt så herjet med at de ikke lenger blir behandlet eller sett på som en ekte person. Jeg mistet min mor, og nå ser jeg min kone bli et offer for de samme mektige kreftene.».

Sesong 3 av The Crown kommer i slutten av 2019, og sesong 4 av The Crown er ventet i løpet av 2020.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer