Funkygine

- Her er det litt å ta av!

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) tester om hun får på seg favorittjeansen hun brukte før graviditeten.

FUNKYGINE: Influenser Jørgine Massa Vasstrand fødte sitt fjerde barn i januar i år. På sosiale medier har hun delt en video der hun tester ut om hun klarer å smette inn i favorittjeansen hun brukte før graviditeten. FOTO: Skjermdump Instagram / @funkygine
FUNKYGINE: Influenser Jørgine Massa Vasstrand fødte sitt fjerde barn i januar i år. På sosiale medier har hun delt en video der hun tester ut om hun klarer å smette inn i favorittjeansen hun brukte før graviditeten. FOTO: Skjermdump Instagram / @funkygine Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar fikk influenser og blogger Jørgine Massa Vasstrand (32) og ektemannen Morten Sundli (31) sitt andre felles barn. Dette delte hun selv på bloggen og sin offisielle Instagram-profil.

Lille Indigo Iro er nummer fire i barneflokken, ettersom Jørgine - kjent under bloggnavnet Funkygine - har de to barna Filippa (12) og Sokrates (7) fra et tidligere forhold.

Firebarnsmoren er en populær treningsblogger, og er også kjent som programleder i NRK-serien Norges tøffeste - som hun selv var med som deltaker i under sesong 2 i 2016.

Jørgine deler stort og smått fra hverdagslivet som treningsinfluenser og firebarnsmor, og har også delt fra sitt siste svangerskap.

Tre uker etter fødselen testet Jørgine om hvorvidt hun klarer å smette inn i favorittjeansen - som mange bloggere og influensere gir inntrykk av at går som en lek kort tid etter fødsel.

I en video postet på Instagram kler hun på seg favorittjeansen fra Tommy Hilfiger, som hun omtaler som «baggy chille-bukse».

- Tre uker postpartum. Jeg har funnet frem favorittjeansen. Nå skal jeg se om jeg er en av de som smetter inn i de samme klærne som man brukte før man ble gravid, innleder hun videoen med.

32-åringen tar seg på magen, før hun drar på seg jeansen.

- Her er litt å ta av, men det kan gå. Knappen gikk!

Etter litt prøving får hun både knappen og glidelåsen igjen.

- Utrolig behagelig med så stram bukse nå. Lekkert! konkluderer hun ironisk.

Hater å være gravid

Jørgine og ektemannen Morten, tidligere fotballspiller på Ullensaker/Kisa, bor med familien på Jessheim utenfor Oslo.

I tre sesonger av TV 2-realityserien Funkyfam har de åpnet opp om familielivet og karrierene, sammen med Jørgines tvillingbrødre Emil og Silas (24), og lillebror Noah (19). Samt Jørgine og brødrenes mor Trude Vasstrand (57).

Jørgine har tidligere uttalt til KK at hun hater å være gravid, noe som den gang skapte sterke reaksjoner.

- Jeg har sagt det rett ut: Jeg har følt meg feit og jeg har følt meg stygg mens jeg har vært gravid. Jeg er fullstendig klar over at fokuset burde ligge på noe helt annet, men sånn er det bare - det har ikke vært lett å slå seg til ro med at dette er meg, sa hun til KK i 2018, da hun gikk gravid med sønnen Milano.

Ektemannen hyller konas gravidkropp

Etter fødsel nummer fire nå i januar 2022, har hun gitt uttrykk for at dette er siste svangerskap hun gjennomfører.

EKTEPAR: Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli deler av hverdagslivet i TV 2-serien Funkyfam. De har vært gift siden august 2017. FOTO: Espen Solli/ TV 2
EKTEPAR: Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli deler av hverdagslivet i TV 2-serien Funkyfam. De har vært gift siden august 2017. FOTO: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Men til tross for misnøye med gravidkropp og timing, har hun heldigvis god støtte i ektemannen Morten - som via KK hyllet kona under svangerskapet i for fire år siden.

- Jeg elsker den! (...) Men jeg har full forståelse for at hun kan føle seg litt utilpass med kroppen sin. Det er nok naturlig å kjenne på den følelsen når man er gravid, så jeg prøver å betrygge henne med at hun vil få formen sin tilbake igjen. Og når babyen kommer så er jeg sikker på at dette kroppsfokuset vil være glemt. Vi har mye å glede oss til, sa Morten til KK i 2018.

De tre sesongene av Funkyfam kan du se på TV2 Play

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer