Funkygine

- Her er det litt å ta av!

Influenser Jørgine Massa Vasstrand (32) tester om hun får på seg favorittjeansen hun brukte før graviditeten.

FUNKYGINE: Influenser Jørgine Massa Vasstrand fødte sitt fjerde barn i januar i år. På sosiale medier har hun delt en video der hun tester ut om hun klarer å smette inn i favorittjeansen hun brukte før graviditeten. FOTO: Skjermdump Instagram / @funkygine
FUNKYGINE: Influenser Jørgine Massa Vasstrand fødte sitt fjerde barn i januar i år. På sosiale medier har hun delt en video der hun tester ut om hun klarer å smette inn i favorittjeansen hun brukte før graviditeten. FOTO: Skjermdump Instagram / @funkygine Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar fikk influenser og blogger Jørgine Massa Vasstrand (32) og ektemannen Morten Sundli (31) sitt andre felles barn. Dette delte hun selv på bloggen og sin offisielle Instagram-profil.

Lille Indigo Iro er nummer fire i barneflokken, ettersom Jørgine - kjent under bloggnavnet Funkygine - har de to barna Filippa (12) og Sokrates (7) fra et tidligere forhold.

Firebarnsmoren er en populær treningsblogger, og er også kjent som programleder i NRK-serien Norges tøffeste - som hun selv var med som deltaker i under sesong 2 i 2016.

Jørgine deler stort og smått fra hverdagslivet som treningsinfluenser og firebarnsmor, og har også delt fra sitt siste svangerskap.

Tre uker etter fødselen testet Jørgine om hvorvidt hun klarer å smette inn i favorittjeansen - som mange bloggere og influensere gir inntrykk av at går som en lek kort tid etter fødsel.

I en video postet på Instagram kler hun på seg favorittjeansen fra Tommy Hilfiger, som hun omtaler som «baggy chille-bukse».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer