Kjendisfedre:

Her er fedrene som viser at de har et pappahjerte av gull

- Det beste med farsrollen er at det er verdens største berg-og-dal-bane!

KJENDISFEDRE: Her er et knippe av de kjendisfedrene som vi synes gjør en svært god pappa-jobb. Se flere bilder nederst i saken! Foto: NTB Scanpix
KJENDISFEDRE: Her er et knippe av de kjendisfedrene som vi synes gjør en svært god pappa-jobb. Se flere bilder nederst i saken! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den andre søndagen i november er det farsdag her i Norge, og det er dagen for å hylle de fedrene som viser ekstra omsorg, kjærlighet og omtanke, og som gir barna sine en trygg og stabil hverdag.

Vi har heldigvis kommet til år 2017, og fedre viser stadig mer engasjement rundt foreldrerollen. Vi i KK-redaksjonen har lyst til å hylle de kjendisfedrene vi mener gjør det lille ekstra for å vise omsorg og kjærlighet overfor barna sine - enten det er å følge dem til skolen, bære dem rundt i bæresele eller mate dem med iskrem!

Øverst på listen vår står den tidligere fotballspilleren David Beckham (42). Han er pappa til Brooklyn (18), Romeo (15), Cruz (12) og Harper (6) - og den übertøffe idrettsmannen har vist at han også har en myk side. Han forguder barna sine, og har ingenting imot å klemme og kysse på dem i all offentlighet (selv om det er blitt kritisert av flere nett-troll der ute). Han elsker å henge med firerbanden, og tar dem gjerne med på alt fra sportslige aktiviteter til tidenes drømmedag i Disney-land.

- Jeg elsker alle barna mine, selvfølgelig, like mye. Vi har fire fantastiske barn som vi er veldig stolte av, og vi har alltid jobbet hardt med å gi dem et så normalt liv som mulig, har David Beckham tidligere uttalt, ifølge Harper's Bazaar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer