Her er Meghan-videoen «alle» snakker om!

Det ble et stjernemøte litt utenom det vanlige under «Løvenes konge»-premieren i London.

Publisert

Søndag 14. juli var det duket for europapremiere i London, av den nye «Løvenes konge»-filmen. På gjestelisten sto selvfølgelig både Elton John (72) og Beyoncé Knowles (37), som begge har medvirket musikalsk i filmen.

STJERNEMØTE: Hertugparet benyttet anledningen til å slå av en prat med Beyoncé og Jay-Z under europapremieren i London. Beyoncé har stemmen til Nala i filmen. FOTO: NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Hertugparet benyttet anledningen til å slå av en prat med Beyoncé og Jay-Z under europapremieren i London. Beyoncé har stemmen til Nala i filmen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

De nybakte foreldrene hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) kastet også glans over filmpremieren i Leicester Square, og prinseparet benyttet anledningen til å slå av en prat med Beyoncé - som har stemmen til Nala - og hennes ektemann Jay-Z (49).

Ifølge Hello Magazine gratulerte Beyoncé og Jay-Z de nybakte foreldrene med lille baby Archie, som kom til verden 6. mai, og det ble også litt tid til å utveksle erfaringer om foreldrerollen. Beyoncé og Jay-Z er selv foreldre til Blue Ivy (7) og tvillingene Rumi og Sir (2).

Videosnutten av Meghan og Beyoncé som snakker sammen under premieren, har tatt av på sosiale medier - og «alle» snakker om det royale møtet mellom de to ikonene.

Meghan hilste på fansen

Prins Harry og Meghan var også svært glad for å se sin nære venn Elton John under filmpremieren, og delte gode klemmer med artisten. Prinsen har et svært nært forhold til sin avdøde mors gode venn, og Elton John sang under bryllupet til Meghan og Harry i mai 2018.

GJENSYNSGLEDE: Prins Harry har et svært nært forhold til artist Elton John. Han sang i bryllupet til Meghan og Harry i 2018, og gleden var derfor stor da de møtte ham igjen under filmpremieren i London. FOTO: NTB Scanpix
GJENSYNSGLEDE: Prins Harry har et svært nært forhold til artist Elton John. Han sang i bryllupet til Meghan og Harry i 2018, og gleden var derfor stor da de møtte ham igjen under filmpremieren i London. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan, som stilte i en kledelig sort kjole fra Jason Wu, benyttet også anledningen til å hilse på de mange fremmøtte blant «Løvenes konge»-fansen som hadde stilt seg opp ved den røde løperen.

Den kongelige ettbarnsmoren var i svært godt humør, og smilte fra øre til øre sammen med ektemannen. Begge er svært engasjert i veldedighetsarbeid gjennom The Royal Foundation, og i forbindelse med premieren ble det annonsert at Disney lanserer The Lion King Protect the Pride campaign, som skal verne om løvebestanden i Afrika - noe hertugparet også brenner for.

Heidi Ruud Ellingsen er «vår» Beyoncé

Den originale Disney-filmen «Løvenes konge» kom ut sommeren 1994, og ble en umiddelbar suksess. Den nye filmen har norgespremiere 17. juli, og det er Heidi Ruud Ellingsen (33) og Espen Grjotheim (42) som har de norske stemmene til Nala og Simba.

MØTTE FANS: Meghan og Harry tok seg også god tid til å hilse på de unge «Løvenes konge»-fansene under premieren. FOTO: NTB Scanpix
MØTTE FANS: Meghan og Harry tok seg også god tid til å hilse på de unge «Løvenes konge»-fansene under premieren. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Til KK har Heidi Ruud Ellingsen tidligere innrømmet at hun synes det er litt stas å være i samme båt som popikonet Beyoncé.

- Hun er jo helt rå, så jeg kjente og kjenner mange ganger på en ærefrykt både for prosjektet og filmen, og fordi hun har originalstemmen. Likevel så er det dødfødt for meg å skulle prøve kopiere Beyoncé. Jeg har en helt annen stemme, et annet språk, og er en annen person. Men jeg inspireres av det hun har gjort, og så må jeg gjenskape det gjennom min egen stemme og karakter. Men på grunn av leppesynk og skrevne noter så må jeg - så godt jeg kan - følge hennes timing og fraseringer, er jo en stor ære og fryktelig gøy.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer