Hertuginne Meghan gravid:

Her er Meghans supertriks for å takle alt det graviditeten fører med seg

Meghan sammenligner graviditeten med en skikkelig jet lag.

STRÅLER AV GRAVIDLYKKE: Hertuginne Meghan og prins Harry virker mer forelsket enn noen gang før! Her fra et arrangement på den populære surferstranden Bondi Beach i Australia i slutten av oktober. FOTO: NTB Scanpix
STRÅLER AV GRAVIDLYKKE: Hertuginne Meghan og prins Harry virker mer forelsket enn noen gang før! Her fra et arrangement på den populære surferstranden Bondi Beach i Australia i slutten av oktober. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at hertugparet av Sussex, hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) avslørte at de to skal bli foreldre for første gang, har de virket mer forelsket og lykkelig enn noen gang!

Nyheten kom 15. oktober - tre dager etter at prinsens kusine prinsesse Eugenie (28) giftet seg på Windsor Castle - og samme dag som ekteparet reiste på sitt første offisielle utenlandsoppdrag til Australia.

I Australia har programmet vært tett, og ekteparet har deltatt på arrangementer som både har rettet fokus på mental helse og også det forestående veldedighetseventet Invictus Games som åpnes 20. oktober.

Til tross for at hertuginne Meghan generelt er ved god helse, og alltid har vært opptatt av å holde seg i form ved hjelp av trening og sunt kosthold, erkjente hun overfor Charlotte Connell (35) - en lokal kvinne som hertuginnen møtte på den populære surferstranden Bondi Beach i Australia - at hun allerede nå merker at hun er trøtt og sliten som følge av svangerskapet.

Men hun har ett ess i ermet for å takle alt det graviditeten fører med seg.

- Meghan fortalte meg at graviditeten er som å være rammet av en skikkelig jet lag. Hun sa at hun var oppe 4:30 i dag morges. Hun gjorde yoga på rommet sitt fordi hun ikke fikk sove, sier Charlotte Connell til SkyNews.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer