Hertuginne Meghan gravid:

Her er Meghans supertriks for å takle alt det graviditeten fører med seg

Meghan sammenligner graviditeten med en skikkelig jet lag.

STRÅLER AV GRAVIDLYKKE: Hertuginne Meghan og prins Harry virker mer forelsket enn noen gang før! Her fra et arrangement på den populære surferstranden Bondi Beach i Australia i slutten av oktober. FOTO: NTB Scanpix
STRÅLER AV GRAVIDLYKKE: Hertuginne Meghan og prins Harry virker mer forelsket enn noen gang før! Her fra et arrangement på den populære surferstranden Bondi Beach i Australia i slutten av oktober. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at hertugparet av Sussex, hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) avslørte at de to skal bli foreldre for første gang, har de virket mer forelsket og lykkelig enn noen gang!

Nyheten kom 15. oktober - tre dager etter at prinsens kusine prinsesse Eugenie (28) giftet seg på Windsor Castle - og samme dag som ekteparet reiste på sitt første offisielle utenlandsoppdrag til Australia.

I Australia har programmet vært tett, og ekteparet har deltatt på arrangementer som både har rettet fokus på mental helse og også det forestående veldedighetseventet Invictus Games som åpnes 20. oktober.

Til tross for at hertuginne Meghan generelt er ved god helse, og alltid har vært opptatt av å holde seg i form ved hjelp av trening og sunt kosthold, erkjente hun overfor Charlotte Connell (35) - en lokal kvinne som hertuginnen møtte på den populære surferstranden Bondi Beach i Australia - at hun allerede nå merker at hun er trøtt og sliten som følge av svangerskapet.

Men hun har ett ess i ermet for å takle alt det graviditeten fører med seg.

- Meghan fortalte meg at graviditeten er som å være rammet av en skikkelig jet lag. Hun sa at hun var oppe 4:30 i dag morges. Hun gjorde yoga på rommet sitt fordi hun ikke fikk sove, sier Charlotte Connell til SkyNews.

Hertuginne Meghans mor Doria Ragland (62) er utdannet yogainstruktør, og det er gjennom moren hertuginnen har fått øynene opp for treningsformen som både er styrkende for kropp og sinn.

MAGEN VOKSER: Hertuginne Meghan strøk seg over sin voksende babymage under besøket til Bondi Beach i Australia i slutten av oktober. Hun benyttet også anledningen til å kaste hælene for å gå barbeint i den deilige sanden. FOTO: NTB Scanpix
MAGEN VOKSER: Hertuginne Meghan strøk seg over sin voksende babymage under besøket til Bondi Beach i Australia i slutten av oktober. Hun benyttet også anledningen til å kaste hælene for å gå barbeint i den deilige sanden. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Vibeke Klemetsen er sikker på at barseldepresjon hun fikk under graviditeten skyldtes delvis at hun ikke fikk praktisere yoga

Har fått utdelt en lang liste over potensielle babynavn

Terminen er satt til våren 2019, og det er foreløpig ikke kjent hvor langt på vei hertuginnen er i svangerskapet.

Meghans svigerinne hertuginne Kate (36) har i alle tre svangerskapene hun har vært gjennom blitt rammet av ekstrem svangerskapskvalme - som ifølge den norske overlegen Jone Trovik er en alvorlig sykdom. Hertuginne Meghan har ikke gitt uttrykk for at hun er rammet av det samme, men dersom hun skulle oppleve ubehageligheter, har hun heldigvis god støtte og hjelp i svigerinnen.

Dette er ekteparet Meghan og Harrys første barn, og de har aldri lagt skjul på at de har gledet seg til å utvide familien. De to giftet seg i en storslått seremoni på Windsor Castle i mai. Under Australia-besøket uttrykte prins Harry stor glede over den mottakelsen de hadde fått og ikke minst alle lykkeønskningene rundt graviditeten.

- Vi kan ikke se for oss et bedre sted å annonsere nyheten om babyen, om det så er en gutt eller jente, enn akkurat her. Så tusen hjertelig takk! sa prinsen stolt.

VAKKERT ØYEBLIKK: Prins Harry har alltid hatt en helt spesielt kontakt med barn - og dette fikk han vist for sin gravide kone under besøket i Australia. FOTO: NTB Scanpix
VAKKERT ØYEBLIKK: Prins Harry har alltid hatt en helt spesielt kontakt med barn - og dette fikk han vist for sin gravide kone under besøket i Australia. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Vi har allerede begynt å spekulere i babynavn - og under besøket i Australia har hertuginne Meghan lettet på sløret om navnetemaet, og hun har avslørt at hun og Harry har en lang liste med potensielle navn.

- Vi har fått tildelt en lang liste over navn fra alle hold, og vi kommer til å sette oss ned og se på dem, sa hun til 12-åringen Charlie Wolf, som benyttet anledningen til å spørre Meghan om det «alle» lurer på.

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer