HBO:

Her får du en sniktitt på andre sesong av «Big Little Lies»

Klippet overskygget (nesten) årets Golden Globes-utdeling.

POPULÆR GJENG: «Big Little Lies»-skuespillerne (f. v.) Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz og Reese Witherspoon under L.os Angeles-premieren på serien i februar i fjor. FOTO: NTB Scanpix
POPULÆR GJENG: «Big Little Lies»-skuespillerne (f. v.) Laura Dern, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoe Kravitz og Reese Witherspoon under L.os Angeles-premieren på serien i februar i fjor. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noen Hollywood-begivenheter vi gleder oss like mye til hvert år.

Utdelingen av prestisjetunge Oscar-statuetter under Academy Awards, artistenes store kveld på Grammys, MTV Music Video Awards og alle de elleville antrekkene som følger med... Listen er lang!

En av favorittene våre er dog Golden Globes. Prisutdelingen, som hyller de beste serie- og filmprestasjonene, begynte allerede i 1944 – og natt til mandag gikk årets arrangement av stabelen.

Som vanlig bugnet det av stjerner og glamorøse antrekk (sjekk hvem av stjernene som ga KK-redaktøren «glamoursjokk»), og det manglet ikke på pressedekning av utdelingen.

Likevel var det noe som (nesten) klarte å overskygge Golden Globes 2018; nemlig at HBO bestemte seg for å dele en ny sniktitt på suksesserien «Big Little Lies» mens prisutdelingen fortsatt pågikk.

(Og ikke bare dét! Vi fikk også smakebiter fra både «Game of Thrones», «True Detective» og «Watch Men».)

I klippet, som nå sprer seg som ild i tørt gress på nett, ser vi kvinnene vi ble kjent med i første sesong – spilt av Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Nicole Kidman og Laura Dern – stå oppstilt foran en vegg med hvert sitt nummer. Tilsynelatende slik man gjør når et offer skal peke ut kjeltringer, altså. Blir det fengselstid l i sesong to? Ikke helt usannsynlig etter avslutningen på forrige sesong...

I tillegg får vi for første gang se Meryl Streep som karakteren Mary Louise Wright.

Her er klippet, og «Big Little Lies»-teaseren vises fra 00:26:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer